Galéria
Forrás: Ebbe a típusba tartozol, ha rózsaszínes, pirosas, vagy kékes árnyalatú a bőröd. Ha a csuklódnál a vénáid kéknek látszanak, ha az ezüst ékszerek állnak igazán jól neked, a bőröd pedig nagyon hamar megég a napon. 

A bőrtípusodhoz híven a rúzsokban is a drámai, hideg árnyalatok állnak jól neked, melyeknek kékes vagy lilás a fénye. Például az olyan mély kékesvörös, mint a cseresznyevörös. A nude rúzsok esetében a finom, púderes, rózsaszínekben érdemes gondolkoznod, ha pedig mindenképp valami barnát szeretnél, akkor a szürkésbézs rúzsok lesznek a kedvenceid.
Forrás: Ebbe a típusba tartozol, ha sárgás, aranyló, vagy olívás beütésű a bőröd. Ha a csuklódnál a vénák zöldnek tűnnek, ha az arany ékszereket preferálod, a bőröd pedig könnyen lebarnul a napon.

A merész és vagány narancsok, téglavörösek és a terrakották lesznek a te kedvenceid a rúzsok terén. A tüzes vöröset is neked teremtette az ég, és rezes vagy aranyló fények is csodásan mutatnak az ajkadon.
Forrás: Ez a legnehezebben meghatározható tónus, mert se nem egyértelműen meleg, se nem egyértelműen hideg. A semleges bőr napfényben zöldes árnyalatúnak látszik, a csuklón látszó vénák pedig kékek vagy zöldek, ékszerekből az arany és az ezüst is jól áll neki.

A rúzspróba viszont segít pontosítani a kérdést, nem kell hozzá más, csak egy erős rózsaszín, magenta színű rúzs. Ha a felvitt árnyalat jól áll, nem "ugrik" le az arcodról, és nem tűnsz tőle betegnek, akkor inkább a hideg csoportba húzol, ellenkező esetben ajánlott meleg típus listájáról válogatnod. De a semlegesebb árnylatok közül a kínálat széles skálája csodásan áll neked, jöhetnek a finom rózsaszínek, mályvák, a bogyós színek.

Ilyen rúzs illik hozzád a bőrtónusod szerint

Nem tudod, mi áll igazán jól neked? A bőrtónusod elárulja!