Galéria
Forrás:

A hétköznapokon mindig szeret kényelmesen és lezseren öltözködni, ami egy percig sem egyenlő az igénytelenséggel - amely sok sztárnál észrevehető. Dakota egyik kedvenc darabja a farmer, amelyet egy egyszerű pólóval és mokaszínnel hord. És, ha épp nincs kedve a lesifotósokhoz, akkor egy kalapot is előkap a gardróbjából, amellyel igazi hippis hatást tud kelteni.


Forrás:

A hivatalos eseményeken sem hajlandó kihívó szettekbe bújtatni a tökéletes alakját. Dakota odáig van a fekete színért, holott sokan úgy gondolják, hogy a porcelán bőrű nőket kifejezetten sápasztja ez az árnyalat, de a színésznő dámaként képes viselni. Íme a bizonyíték.


Forrás:

A színésznő megszállott sportrajongó, vagyis inkább "mozgásrajongó", ezért gyakran látni edzőruhában. Szereti a lenge, hosszú ujjú felsőket és a cicanadrágot. Ilyenkor kötelezően a kényelmet tartja szem előtt. De valljuk be: még így is zseniálisan fest!


Forrás:

Néha-néha azért képes meglepni a közönséget és a fotósokat egy-egy vörös szőnyeges eseményen, ahol egy tőle - talán - szokatlan ruhára esik a választása. 2019-ben többször is olyan ruhákat és estélyiket választott, amelyek szatén anyagból készültek. Ezek pedig nemcsak a bőre finom tónusát, hanem az egész személyiségét kiemelték. Nekünk ez az egyik kedvencünk tőle!


Forrás:

A nadrágkosztüm a színésznő egyik kedvenc "alapdarabja", hiszen ezzel sosem lehet mellélőni – főleg, ha hivatalos rendezvényre kap meghívást. Az egyik kedvenc élénkebb színe a piros, amelyet pontosan az olyan szetteknél veti be, ahol a férfiasabb fazonokat tudja ezzel kompenzálni. Az összhatás pedig egyszerre szexi és elegáns. TÖKÉLETES!


Forrás:

A színésznő él-hal a skót kockás darabokért, amelyek az utóbbi években óriási hangsúlyt kaptak a legnagyobb tervezők kreációiban. Egyszerre hagyományos, eredeti, elegáns és bohém. Egy felsőt a lehető legegyszerűbben tudunk vele feldobni.


Forrás:

Sok tervező és divatház azt imádja a sztárban, hogy nem akar kényszeresen a legjobban kinéző vagy legfeltűnőbb szépség lenni, ugyanis az egyik legjobb divattippje szerint mindig abban lehetünk a legszebbek a tömegben, amiben jól érezzük magunkat.


Dakota Johnson legjobb stílustrükkjei, amiket megéri ellesni

Az elmúlt évek egyik legsokszínűbb és legragyogóbb hollywoodi filmcsillagává nőtte ki magát Melanie Griffith és Don Johnson közös lánya, Dakota.