Galéria
Forrás:

Az egyik legfontosabb eleme Victoria reggelijének a kezdet, hogy az egészet 2 evőkanál almaecettel indítja. Mennyivel szimpatikusabban hangzik, amikor valaki legurít néhány deci meleg citromos vizet vagy simán csak egy kis vízzel indítja be az emésztését. De mivel sztárunk hisz az almaecet erejében, így nem volt más választásom. Eleinte nem mertem bevállalni 2 kanállal, így fokozatosan szoktattam hozzá a szervezetem. Nem mondom, hogy a kedvencem lesz, de egy hét után szinte rutinná vált, hogy az első dolgom reggel utána nyúlni. Mint kiderült, nemcsak zsírégető hatása miatt olyan népszerű, hanem azért is, mert lúgosítja a szervezetet, és tele van rengeteg vitaminnal.


Forrás:

De költséges! Posh ugyanis rengeteg lazacot és avokádót fogyaszt, utóbbiból ráadásul nem mindig találtam elég érettet a boltban. Főleg, hogy heti több tucatról beszélünk, mert Victoria általában 3-4 darabot is elfogyaszt naponta. Így volt, hogy néha eltértem a megadott étrendtől, de azért nagyjából próbáltam tartani magam az egészséges étkezéshez. A nasikat félretettem, helyette duplájára emeltem a zöldségfogyasztásomat. Jó érzés volt jókat enni, és a hét végére sikerült egy-két új fogást is megtanulnom.


Forrás:

Előre szeretném leszögezni, hogy minden tőlem telhetőt megtettem, de Victoria iszonyatos tempót diktál. A futás sosem volt az én világom, mégis megpróbálkoztam vele, de rá kellett jönnöm, hogy továbbra sem lesz a kedvencem. Viszont minden egyes nap beiktattam valamilyen mozgásformát a napomba: jógáztam, súlyt emeltem, edzettem vagy simán csak sétáltam munka után. Persze nem akarom az életmódbeli eltéréseket okolni azért, hogy nem sikerült teljesíteni a gyilkos tréninget, de valljuk be: az én életem nagy része egyszerűen nem tud arról szólni, hogy a legjobb formámat hozzam.


Ez történt, miután kipróbáltam Victoria Beckham életmódját

A Spice Girls egykori tagja interjút adott, a róla készült felvételek alatt pedig rengeteg komment jelent meg.