Galéria
Forrás: Charlotte York először Treyhez megy hozzá, ám sajnos ez a nász idővel kudarcba fullad. De Charlotte nem adta fel a reményt és a régóta dédelgetett tündérmese végül Harry oldalán válik valóra számára.
Forrás: A sorozat 12. évadában Chandler vezeti Phoebet az oltár elé, aki örömmel mondja ki a boldogító igent Mikenak.
Forrás: És nem tudjuk megállni, hogy ezt kihagyjuk! Bár Rachel esküvői ruhás pillanatával kezdődik a széria, mi most mégis inkább Monica nagy napját éreztük érdemesnek a listába.
Forrás: Blair Waldorfnak két esküvői ruhája is volt a sorozat 6 évada alatt. Bár a királyi nász Louis-al végül nem valósul meg, a sorozat végén azonban hozzámegy szerelméhez, Chuck Basshez ebben a sokak szerint igencsak megosztó Elie Saab ruhában.
Forrás: Serena van der Woodsen és Dan nagy napját sem szeretnénk kihagyni a listából, annak ellenére sem, hogy ez az arany részletekkel tarkított ruha akkoriban igencsak megosztotta a rajongókat.
Forrás: Penny és Leonard első "igen"-je viszonylag szerény körülmények közt zajlott, így eldöntötték, hogy tartanak még egy esküvőt, hogy családjuk és barátaik is ott lehessenek a nagy napon.
Forrás: A sorozatban jó pár esküvőt végigkövethetünk, mi most Lady Rose gyöngyökkel tarkított, selyem tüllruháját emelnénk ki a sorból.
Forrás: Bár ebben a szériában jó pár esküvőt láthattunk, a különféle netes szavazásokon Margaery Tyrell ruhája nyerte el leginkább a rajongók tetszését.
Forrás: Ez a széria is tartogatott bőven izgalmakat esküvő fronton, a legtöbben mégis Izzie Stevens menyasszonyi ruháját imádták a legjobban.
Forrás: Summer esküvői ruháját sem felejthetjük el!
Forrás: És Robin esküvői ruhája!
Forrás: Lorelai ruhájára is sokan emlékeznek még a mai napig.
Forrás: Végezetül pedig egy több szempontból is különleges darabbal zárnánk a sort, Jessa Johansson ruhája bár nem az a hagyomány tüllös csoda, ám ettől függetlenül mindenképpen emlékezetes.

15 tévés esküvői ruha, ami a rajongók szívét is elrabolta

Fényűző sztárlagzik ide vagy oda, a királyi családok menyegzőinek valóban nincs párja!