Galéria
Forrás:

Halle Berry sosem ismerte el, hogy mellein korrekciót hajtottak volna végre, ám ha összevetjük korábbi fotóit a későbbiekkel, illetve megnézzük az 50 feletti sztár kebleit manapság, megállapíthatjuk, hogy valószínűleg besegített neki valaki, hogy ilyen tökéletesen álljanak a mai napig.


Forrás:

Heidi Klum nem beszél róla, de nem is tagadja. 20 éves kora után mellei is határozottan nagyobbak és formásak lettek, és orra is változáson esett át.


Forrás:

Hilary Duff sem erősítette meg a pletykákat, de nagyon nem is tagadta. A 2000-es években észrevehetően megváltoztak mellei és orra, sőt, ajakfeltöltése is volt. Ennek ellenére továbbra is nagyon természetes jelenség a színésznő.


Forrás:

Christina Aguilera teste sokat változott az évek során. Tiniként, amikor megismertük, szinte fiús, vékony teste volt. Aztán jött a nőcis korszak, küzdött plusz kilókkal is, manapság pedig megtalálta önmagát, és sugárzóan tökéletes. Mivel a bőre ezt a sok változást nem viselte jól, kés alá kellett feküdnie, bár nem hangoztatja.


Forrás:

Nicole Kidman a botoxot elismerte, a többiről nem beszél. Képei alapján egyértelmű, hogyan nőttek meg hirtelen viszonylag kis mellei az évek során.


Forrás:

Carmen Electra az egyik leghíresebb nehéz bombázó, és kár is lenne tagadnia, hogy ezek a keblek nem Isten adományai. De nem is tagadja.


Forrás:

Blake Lively orrműtétjéről beszélt, melleiről nem, ám aki nyomon követte filmes karrierjét, annak egyértelmű a változás.


Híres nők, akik tudták, hogyan kell ízléses melleket csináltatni

Halle Berry nem tartozik azok közé a sztáranyukák közé, akik napi szinten osztanak meg képet csemetéikről. Sőt, abban sem nagyon támogatja őket, hogy hozzá hasonlóan a rivaldafényben éljék az életüket.