Galéria
Forrás: A nadrág kosztüm óriási trend, nem is kérdés. Ez a barna hosszított blézer a szuperbő magasderekú nadrággal időtálló, évek múlva is felveheted. A hangsúlyos gyűrűk pedig tökéletes kiegészítők.
Forrás: A jellegzetes stílusjegyei: óriás kalap, vastag öv és magas talpú cipő. Ezeket egy klasszikus fekete ruhával mixelte össze, de az összhatás ütős. A lángmintás bokacsizma mellett nem lehet szó nélküli elmenni, annyira ronda, hogy már szép.
Forrás: A feltűnő szín nem alapdarabja a gardóbjának, de néha megpróbálkozik vele és milyen jól teszi! Itt is az örök visszatérő elem, a hosszú ujjú póló, mint alsóréteg. Pluszban az arcot eltakaró kéz, amit előszeretettel használ, egy kis fricska a pózólós, mindig "tökéletes" influenszereknek.
Forrás: Klasszikus jókislány szett, ami még így 75 évesen is jól ál neki. A fehér ing szmoking szabású, tehát ide is becsempészett egy kis maszkulin vonalat. Az A-vonalú szoknya, hatalmas, vastag övvel a védjegye, imádja ezeket. A legkedvesebb részlet a szettben, a fehér zokni, ami remekül passzol a hangulathoz.
Forrás: Diane ezekre az A-vonalú darabokra esküszik. Sokféleképpen kombinálható, akár övvel, akár nadrággal. A vastag talpú szandál a kalappal érdekes párosítás, de mégis működik.
Forrás: Imádnivaló ez a kis kockás ruha. Alatta a szokásos alapdarabja, a garbó és a másik nagy kedvence, a leggings, Diane esküszik a réteges ölözködésre. A hófehér bakancs és a vagány baseball sapka pedig szuper cool outfitté varázsolják ezt az outfitet.
Forrás: Diane ikonikus kötött garbói bármilyen szettben jól mutatnak!

Diane Keaton zseniális outfitjei

A pár másodperces előzetes még inkább kíváncsivá tett minket.