Galéria
Forrás:

A Night Teeth (Az éjszaka fogai) egy remek szereplőgárdával megalkotott fanyar történet, melyben szexi vámpírlányok éjszakai tivornyájába kukkanthatunk bele egy béna sofőr szemszögén keresztül. A film egyszerre véres és vicces, szóval a könnyedebb szórakozást kedvelők is simán megnézhetik.


Forrás:

A misztikus-szektás vonalon jön hamarosan a Sandman, amiben démoni erők szabadulnak el, mi pedig akarva akaratlan szerelmesek leszünk a földöntúli gonoszba. Letehetetlen sorozatnak ígérkezik!


Forrás:

Már nagyon vártunk egy jó tini horrort, és meg is érkezett. A Valaki van a házadban című filmben több tinisorozat szereplője visszaköszön, akiket más szériákban már megkedveltünk. Őket fogja halomra ölni egy sorozatgyilkos, aki mindig olyan maszkot nyomtat ki 3D-ben, amilyen az áldozata arca. És közben sorra derülnek ki a piszkos kis titkok a serdülőkről.


Forrás:

A Lock & Key első évada tarolt a Netflixen és végre itt a második szezon is. A rajongók tudják, hogy gyerek szereplők ide vagy oda, ez a sorozat valóban hátborzongató, különleges és egyedi koncepció a többi között.


Forrás:

A Mise éjfélkor egy igazi friss csemege a horror rajongóknak. Mind történetben, mind rendezésben és képi világban újat ad. Az első pár rész lassan indul be, de utána elszabadul a pokol. Már-már majdnem művészi alkotás, mély mondanivalóval a végén. Kötelezően ajánlott az őszre!


Forrás:

A Behatolás inkább pszichotriller műfajú, és csak azoknak ajánlott, akik szeretik a kliséket. A kedves házaspár új otthonába betörnek, az indíték pedig ismeretlen. Mindeközben eltűnik egy lány a környéken. A szálak persze összeérnek, és az egyedileg tervezett, okos ház titkai is feltárulnak.


Forrás:

A Senki nem szabadul élve egy angol misztikus horror, ami a végére igencsak átcsap vérengzésbe. A nagyvárosba érkező lány nem tudja még, hogy az albérlet, amit kivesz egy szellemtanya, ráadásul a férfiak, akik a ház fenntartói, időnként emberáldozatot mutatnak be egy különös lénynek.


2021 legjobb halloweeni horrorfilmjei, méghozzá a Netflix kínálatából

Valljuk be: Jamie Lee Curtisre nézve még mindig sok férfi, sőt még nő szíve is megdobban, hiszen azon csodás színésznők táborát erősíti, akik 62 évesen is gyönyörűek, méghozzá plasztika és mindenféle beavatkozás nélkül.