Galéria
Forrás: Ahogy a Proenza Schouler, a Rodarte és Jonathan Simkhai kifutóján is látható volt a rojtokra még abszolút nem untak rá a divatházak. Éppen ezért neked sem kell messze elkerülnöd őket, számos őszi darabot találni rojtos kiadásban, így akár már most is nekiállhatsz kikísérletezni egyéni stílusodat a témában!
Forrás: Michael Kors, Christian Siriano és Victor Glemaud is a diszkrét villantásra szavaz 2022-ben. És bár elsőre furcsának tűnhet egy ilyen darab télire, de egy-két buliba tökéletesen elfér majd. Csak arra figyelj, hogy jól öltözz fel hozzá és pár plusz meleg réteget mindenképpen pakolj fel magadra!
Forrás: Altuzarra, Tom Ford és Sergio Hudson egészen tavaszig váratna minket ezekkel a szépséges darabokra, pedig egy decemberi ünnepi szezonba mennyire tökéletesen beilleszthető minden ilyen csillogó ötlet. Nem?
Forrás: Tory Burch, Maryam Nassir Zadeh és Bevza is úgy gondolta, hogy itt az ideje annak, hogy ne csak a praktikumtól megfosztott táskák uralják a trendeket, hanem a használhatóbb, hétköznapra bármikor betervezhető darabok is. Járj nyitott szemmel és szerezd be akár már most jövő évi kedvencedet!
Forrás: Kim Shui kimaxolta az áttetsző darabok fogalmát, míg Prabal Gurung és Anna Sui inkább a megszokott, diszkrétebb vonalon maradt. Ezek a ruhák nyáron élnek igazán, de ha nem bírsz ki nélkülük egy szezont sem, akkor pár kisebb részlet erejéig az áttetsző anyagok is beférnek a télbe.
Forrás: A megsokszorozódott pánt hatás egy pillanatra sem veszít vonzerejéből jövőre. A legkülönfélébb ötletekkel bővül majd a boltok választéka, a PatBO, a Staud és Rachel Comey ötletei pedig csak egyek a sok közül.

6 kihagyhatatlan 2022-es trend a New York-i divathétről

Minden jel arra utalt, hogy egy ponton eljutunk majd ehhez a trendállomáshoz is!