Galéria
Forrás: Annak ellenére, hogy 2004-ben véget ért a sorozat, mind a mai napig működik SATC tematikájú buszos városnézés. A túra annyira népszerű, hogy a hét minden napján működik. Az állomások között megtalálható a Magnólia pékség, a Bleeker Street és Carrie lakása is.
Forrás: (Bridget Moynahan) a sorozatban mindig fehér ruhában látható.
Forrás: A házassági szerződést, amit Charlotte-nak alá kell írnia a sorozatban, valódi ügyvéd írta. Még a TV-s párok sem lehetnek eléggé körültekintők.
Forrás: 2012-ben 9,65 millió dollárért adták el Carrie lakását.
Forrás: SJP ötlete volt és mind a mai napig a sorozat producere, Michael Patrick King irodájában található bekeretezve a falon.
Forrás: Végül Darren Star barátjának unszolására adott egy esélyt a sorozatnak.
Forrás: , Samantha a 300 Gansevoort Street, Charlotte a 700 Park Avenue, míg Miranda 331 West 78th Street címen laknak. A valóságban azonban egyik cím sem létezik.
Forrás: Egyik főszereplő sem hordta kétszer ugyanazt a ruhát a sorozatban. Ez alól egyedül Carrie bundája a kivétel, ami feltűnt az első évadban és a legutolsó részben is.
Forrás: lakásán található műtárgyak és festmények valójában az őt játszó balett-táncos, Mikhail Baryshnikov magántulajdona.
Forrás: Az első kutya, aki eredetileg Pete-t játszotta volna, valójában félt az Aidant alakító John Corbettől, így le kellett cserélni egy másik kutyára.
Forrás: Carrie a sorozat alatt összesen 92 kérdést tett fel a rovatában.
Forrás: A legutolsó epizód forgatása 4 nappal a tévés bemutató előtt fejeződött be.

Dolgok, amiket nem tudtál a Szex és New York-ról

Már tényleg nem kell sokat várni arra, hogy végre ismét felcsendüljön az az ismert és imádott dallam!