Galéria
Forrás: A divathéten jó pár tervező álmodta meg más és más formában ezt az egyszerű, ám annál különlegesebb trükköt. Mi most Anna Sui és Sandy Liang bemutatójából ragadtunk ki egy-egy példát, ami nagyon jól mutatja azt, hogy egy nyitottabb ruha alatt is nagyon jól tud mutatni egy hosszú ujjú darab.
Forrás: A ruha alatt egy sima ing is jól mutathat!
Forrás: És ha merészebb és bevállalósabb vagy, akkor akár egy kabáttal és sportcipővel is tovább bolondíthatod a dolgot.
Forrás: Sőt, még egy nadrágot is alá kaphatsz!
Forrás: Kedvenc midi szoknyád mellett persze nagyon jól mutat egy blézer is, de mi lenne, ha kipróbálnád a szezon egyik új menő trendjét, a bomber dzsekit is ebben a szokatlan, ám minden szempontból kihagyhatatlan párosításban?!
Forrás: A COS szeptemberi bemutatóján ez a teljesen hétköznapi összeállítás is helyet kapott a kifutón, és milyen jó! Hiszen nem lehet elégszer elmondani azt, hogy a mini szoknya és csizma kettőse, mennyire szuper párost is alkot!
Forrás: A naturálisabb nyári árnyalatokat bármikor egy outfitbe mixelheted a szezonba álmodott, melegebb darabok színeivel.

Így hordhatod kedvenc nyári darabjaidat a hideg hónapokban is

A jövő tavasz trendszínei mellett akár már ezeket a trükköket is bevetheted idén ősszel!