Galéria
Forrás:

Jesscia Chastain Hollywood egyik leghangosabb színésze, amikor a nemek közötti egyenlőségről van szó, és nem fél érvényesíteni nézeteit arról, hogy mit tehet a társadalom a nők érdekében. Azt mondta, akkor vállal majd szuperhős filmet, ha végre nem a barátnőt kell benne játszani, hanem a főhőst.


Forrás:

Jennifer Lawrence is kardot ránt, ha a nőkről van szó. Nyíltan beszélt a hollywoodi bérszakadékról, ami a nemek között áll fenn, és bárkinek visszaszól, aki például szexista megjegyzést tesz egy színésznő ruhájára.


Forrás:

Angelina Jolie messze híres aktivizmusáról, ami kiterjed a gyermekjogokra, menekültügyre és a nők jogaira is. Szerinte nem szabadna visszaélni a nők természet adta lágyságával, törődő és kedves mivoltával.


Forrás:

Viola Davis a női felszabadító mozgalom szószólója volt, és arról beszélt, hogy fontos harcolni egymás jogaiért, amikor a Me Too mozgalom 2018-ban felerősödött. Viola maga is érintett volt több visszaélésben.


Forrás:

Emma Watson korunk leghíresebb és legifjabb feministáinak egyike. 2014 -ben elindította a HeForShe kampányt, és beszédet mondott az ENSZ központjában, amely során tisztázta a feminizmus jelentését, és elmagyarázta, hogy az eszme egyáltalán nem a férfiak gyűlöletéről szól.


Forrás:

Beyoncé a 2011 -es „Run The World (Girls)” című slágerében tökéletesen összefoglalta a nők erejét, és hogy mire képesek. A dal azóta generációk feminista himnusza lett. A díva korábban is a legtöbb dalszövegében megénekelte a nők magabiztosságát.


Hírességek, akik kiállnak a nők jogai mellett

A gyönyörű színésznő volt az est háziasszonya is!