Galéria
Forrás: A vízre szükség van az anyagcseréhez, a keringéshez, az emésztéshez és a test minden funkciójához, ráadásul az éhségérzetet is csökkentheted vízivással. Berkow azt javasolja, hogy étkezés előtt igyál meg egy nagy pohár vizet, hogy tudd, valójában éhséget vagy szomjúságot éreztél, és alapvetően törekedj a napi 2-3 liter tiszta víz elfogyasztására.
Forrás: Az édesítetlen zöld tea nulla kalóriát tartalmaz, és a tanulmányok szerint az anyagcserét is gyorsítja. Ennek oka a zöld tea koffeintartalma.
Forrás: Akár egy étkezést is kiválthatsz velük, de tudd, nem szabad ezt sem túlzásba vinni a gyümölcsök cukortartalma miatt. Fontos, hogy legyen benne fehérje natúr joghurt vagy fehérjepor formájában, ezen kívül a bogyós gyümölcsök, egy marék zöld levél, némi zsír avokádó vagy hidegen sajtolt olaj formájában nagyon hasznos bele.
Forrás: Ízesítetlenül érdemes őket fogyasztani, serkentik az anyagcserét, nyugtatnak, és számtalan más fontos hatásuk van: a levendula és a kamilla tea kiválóan ellazítanak, a borsmenta tea segíthet az emésztésben. Plusz szuperjól hidratálnak!
Forrás: Vitamin, ásványi anyagok bőségesen vannak bennük, de nem tartalmaznak ugyanolyan rostot, mintha a zöldségeket egészben ennéd meg. Ezért Berkow szerint ügyelni kell az elfogyasztott zöld italok mennyiségére. Ennek ellenére a zöld levek frissítenek, hidratálnak, ám a kalóriatartalommal el lehet csúszni, ha cukorban gazdag gyümölcsöket is teszel bele - így a zöldségekhez használj almát!
Forrás: A fekete kávé ideális, mert nem tartalmaz kalóriát, és a koffein felgyorsíthatja az anyagcserét, ám figyelj arra, hogy véletlenül se csússz el a sok édesítőszer, méz, cukor és tej miatt a napi több kávéddal!
Forrás: Nem mondhatni, hogy finom, de sokan szeretik beépíteni a mindennapokba a sok pozitív hatás miatt: segítenek a vércukorszint szabályozásában és bizony a testsúly csökkentésében is, plusz a bélrendszer számára is hasznos reggel egy pohár almaecetes víz.
Forrás: Laktózmentesek, gluténmentesek és vegánoknak is megfelelnek - arra törekedj csak, hogy natúr, édesítés nélküli verziókat válassz!
Forrás: A kombucha erjesztett tea - az erjedési folyamat során az immunrendszer számára hasznos probiotikumok képződnek, plusz antioxidánsokat is tartalmaz. A vele készült italokból is édesítés nélküli verziókat keress!
Forrás: Az étrend összeállításakor a megfelelő fehérjebevitelre is nagy szükség van, ha az izmaidat nem szeretnéd elveszteni. Ehhez a fehérjeporok jó opciók, de törekedj arra, hogy vízzel, növényi itallal vagy sovány tejjel készítsd el őket.

Innivalók, amik fogyáskor nagyon hasznosak

Rebel Wilson hihetetlen fogyása jó ideje tart már, most azonban már tényleg azt mondjuk: abszolút megérte a befektetett energia, mert Rebel mesésen néz ki!