Galéria
Forrás: Lara 53 éves korára gyakorlatilag felismerhetetlenné vált. A színésznő sokáig igazi szexszimbólumak számított, majd jött egy-két - ki tudja mennyi - rosszul sikerült plasztikai beavatkozás, ami örökre nyomot hagyott az arcán. 2017 óta nem jelent meg semmilyen nyilvános eseményen, és igen, ezen a képen mosolyogni próbál!
Forrás: Azt mondják Hollywoodban, hogy a szerelmi bajokra gyógyír a botox - így már minden értünk, hiszen Melanie négyszer vált el!
Forrás: Renée nem azért került fel a listára, mert új arca vállalhatatlan, hiszen így is szép nő, csak egy másik szép nő. Viszont az alakja még mindig tökéletes!
Forrás: Jennifer azok közé a színészek közé tartozik, akiknek a karrierje pont olyan gyorsan ívelt felfelé, mint zuhant a mélybe. Ehhez elég volt annyi, hogy a kilencvenes évek elején fejébe vegye, hogy karakteres orrát lecserélni egy fitos nózira, hiszen így biztos jobban tudna érvényesülni a szakmában. Még ő is azt mondja, hogy ez volt élete legrosszabb döntése. "Úgy mentem be a műtőbe, mint egy sztár, és úgy jöttem ki, mint egy ismeretlen. Olyan volt, mintha láthatatlanná váltam volna" – nyilatkozta később.
Forrás: A túlzásba vitt szépészeti beavatkozásokért cserébe előbb-utóbb hatalmas árat kell fizetni. Erre tökéletes példa Nicole, aki 20 év alatt igazán elképesztő átalakuláson esett át. A plasztikai sebésznél a mosolyával fizetett, de a végeredménnyel nem kellene elégedettnek lennie. Pont úgy néz ki, mint bármelyik ötvenes nő, akinek elég jók az orvosai, és elég sok a pénze ahhoz, hogy alaposan kivasalják az arcát.
Forrás: Most akkor jobb lett, vagy rosszabb?
Forrás: Madonna volt az híresség, aki egész pontosan érezte, hogy meddig mehet el, ha szépészeti beavatkozásokról van szó - mi az, ami még javít, nem pedig ront a helyzeten. Mindez igaz volt rá nagyjából 50-en éves koráig. Aztán nála is elpattanhatott valami, és az arcát egyre durvábban pumpáltatta botoxal. Őt is elérte a plasztikafüggők átka: addig próbált fiatalodni, míg meg nem öregedett.
Forrás: Ezért fizetni kell?
Forrás: A Versace-birodalmat ma már az örökösnő arcával azonosítják, és lássuk be, ezt az arcot nem olyan nehéz megjegyezni. Donatella sosem volt a szó szoros értelmében szép lány, de így mellé nyúlni! Minden bizonnyal a plasztikában látta a fiatalság kulcsát. Szerintünk nem találta meg.
Forrás:

Nehéz megmondani, hogy Lindsay arcában a drogok, vagy a plasztika beavatkozások tettek-e több kárt, csak az biztos, hogy a bájos színésznő, már régóta nem bájos.


Óvatosan a plasztikával! Intő példák a sztárvilágból

Linda Evangelista elmondta, miért tűnt el a nyilvánosság elől!