Galéria
Forrás: Egy barátjával készített egy mixtapet Falling on Your Arse In címen, ám végül sosem adták ki, de az internetnek hála nem veszett el...
Forrás: Az első tetoválását 15 évesen csináltatta, méghozzá egy harcos koboldot varratott a jobb bicepszére, ezzel tisztelegve ír származású édesanyja előtt.
Forrás: Nem sokon múlt, hogy ő játssza Mr. Darcyt a 2005-ös Büszkeség és balítélet című filmben Keira Knightley oldalán. A meghallgatás után azonban azt mondták neki, hogy nem elég "Darcys", pedig még a stílusával is próbált a karakterhez igazodni.
Forrás: Michael Fassbenderrel - Alicia Vikander férjével - együtt járt a londoni színi suliba, és Tom már akkor is hatalmas tehetségnek tartotta az ír-német színészt. Még az iskolai évek alatt együtt szerepelhettek Az elit alakulat című sorozatban is.
Forrás: A 2008-as Bronson című filmjére nehéz fizikai feladatokkal készült fel, többek közt 5 héten át napi 2500 fekvőtámaszt csinált, így szedett magára 35 kiló izmot.
Forrás: Rajong a balettért, minden évben elmegy megnézni A diótörőt és támogatója a English National Ballet társulatnak.
Forrás: A színészet számára a legkönnyebb út, amit választhatott. Egy interjúban elárulta, hogy mindig is nagyon jól tudott hazudni és manipulálni másokat. A színjátszáshoz pedig szerinte ezek nélkülözhetetlen tulajdonságok.
Forrás: 2015-ben az amerikai GQ magazin, beválasztotta az 50 legjobban öltözött angol férfi közé.
Forrás: 2010 óta a hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozó The Prince's Trust ifjúsági jótékonysági szervezet nagykövete, 2012 óta támogatja a Bowel Cancer UK szervezetet.
Forrás: Ebben az évben tüntették ki a Buckingham-palotában a Brit Birodalom Rendjének parancsnoki fokozatával a színjátszásban nyújtott munkájáért. A színész egyébként nagyon jó kapcsolatot ápol nemcsak Károly herceggel, hanem Harry herceggel is, utóbbival annyira baráti a viszony, hogy Tomot még Harry és Meghan esküvőjére is hivatalos volt.
Forrás: Annyira szereti a kutyákat, hogy rajongói még egy kutyás Instagram profilt is csináltak neki.

11 dolog, amit eddig biztosan nem tudtál Tom Hardyról!

A jóképű színész ma ünnepli 43. születésnapját!