Galéria
Forrás: Egy barátjával készített egy mixtapet Falling on Your Arse In címen, ám végül sosem adták ki, de az internetnek hála nem veszett el...
Forrás: Az első tetoválását 15 évesen csináltatta, méghozzá egy harcos koboldot varratott a jobb bicepszére, ezzel tisztelegve ír származású édesanyja előtt.
Forrás: Nem sokon múlt, hogy ő játssza Mr. Darcyt a 2005-ös Büszkeség és balítélet című filmben Keira Knightley oldalán. A meghallgatás után azonban azt mondták neki, hogy nem elég "Darcys", pedig még a stílusával is próbált a karakterhez igazodni.
Forrás: Michael Fassbenderrel - Alicia Vikander férjével - együtt járt a londoni színi suliba, és Tom már akkor is hatalmas tehetségnek tartotta az ír-német színészt. Még az iskolai évek alatt együtt szerepelhettek Az elit alakulat című sorozatban is.
Forrás: A 2008-as Bronson című filmjére nehéz fizikai feladatokkal készült fel, többek közt 5 héten át napi 2500 fekvőtámaszt csinált, így szedett magára 35 kiló izmot.
Forrás: Rajong a balettért, minden évben elmegy megnézni A diótörőt és támogatója a English National Ballet társulatnak.
Forrás: A színészet számára a legkönnyebb út, amit választhatott. Egy interjúban elárulta, hogy mindig is nagyon jól tudott hazudni és manipulálni másokat. A színjátszáshoz pedig szerinte ezek nélkülözhetetlen tulajdonságok.
Forrás: 2015-ben az amerikai GQ magazin, beválasztotta az 50 legjobban öltözött angol férfi közé.
Forrás: 2010 óta a hátrányos helyzetű fiatalokkal foglalkozó The Prince's Trust ifjúsági jótékonysági szervezet nagykövete, 2012 óta támogatja a Bowel Cancer UK szervezetet.
Forrás: Ebben az évben tüntették ki a Buckingham-palotában a Brit Birodalom Rendjének parancsnoki fokozatával a színjátszásban nyújtott munkájáért. A színész egyébként nagyon jó kapcsolatot ápol nemcsak Károly herceggel, hanem Harry herceggel is, utóbbival annyira baráti a viszony, hogy Tomot még Harry és Meghan esküvőjére is hivatalos volt.
Forrás: Annyira szereti a kutyákat, hogy rajongói még egy kutyás Instagram profilt is csináltak neki.

11 dolog, amit eddig biztosan nem tudtál Tom Hardyról!

Íme 10 olyan érdekesség Tom Hardyról, amit lehet eddig te sem tudtál róla, és közben végigkövetheted átalakulását is!