Galéria
Forrás:

Az énekesnő az utóbbi években egyáltalán nem tartozott a visszafogott hírességek közé, így cseppet sem meglepő az, hogy a világon vannak olyan pontok, ahol nem éppen látják őt túlontúl szívesen. Kína 2009-ben tiltotta ki Mileyt, miután kiderült, hogy fiatalabb korában rasszista fényképet készített - ujjával szűkebb szemrést imitált. Ez pedig annyira sértette az ázsiai országot, hogy az énekesnőt minden termékével együtt száműzte az országból. 2014-ben pedig a Dominikai Köztársaság döntött úgy, hogy nem engedik, hogy náluk lépjen fel, ugyanis viselkedése szembegy az általuk képviselt erkölcsökkel és normákkal.


Forrás: A 29 éves sztár nagy LMBTQ aktivista hírében áll, ez viszont nem annyira tetszett a melegellenes törvényeiről ismert Oroszországnak, így 2013-ban a megtagadták tőle a vízumot. Selena válaszul a teljes kelet-európai turnéját lemondta, majd 2016-ban a kínai kormánnyal is összetűzésbe került egy 2014-ben, a dalai lámával készített közös fotó miatt, így végül itt is lekellett fújnia a koncertjeit.
Forrás: Az énekesnő a 2017-es sanghaji Victoria's Secret bemutatón lépett volna fel, ám a kínai kormány pár nappal az érkezése előtt visszavonta Katy vízumát. Mindezt azért, mert korábban Tajvanon koncertezett. Ez egy autonóm terület, melyről Kína úgy gondolja, hogy hozzá tartozik, Katy pedig a színpadon Tajvan nemzeti lobogójának lengetésével támogatta Tajvan függetlenségét. Plusz egy napraforgóval borított ruhát viselt, amely a tiltakozás jelképe Tajvanon.
Forrás: A rapper egyszer Norvégiába akart bevinni 8 gramm marihuánát, amit nem néztek túl jó szemmel a helyi rend őrei, így 2 évre kitiltották az országból. Az Egyesült Királyságban pedig verekedésbe keveredett a reptéren, így pár évig a britteknek is nélkülözni kellett kedvencüket.
Forrás: A színész a Fülöp-szigeteken nem kívánatos személy. 2009-ben amikor kiderült, hogy az országban komoly szexuális kereskedelem zajlik a színész azzal viccelődött, hogy szeretne magának postán rendelni egy filippínó menyasszonyt. Ezen ízléstelen tréfa miatt pedig végleg elvágta magát az ország vezetői előtt.
Forrás: Az énekesnő 2007-ben lemondta malájziai koncertkörútját, mivel az ottlakók nyilvánosan adtak hangot Beyoncé provokatív táncmozdulataival kapcsolatos nemtetszésüknek. 2009-ben szintúgy törölnie kellett a fellépéseit itt, ugyanis ekkor már kikötötték, hogy csak úgy állhat színpadra, ha a dekoltázsát gondosan eltakarja, ugyanis erkölcstelen így mutogatnia magát.
Forrás: A kínai kormány az énekest is ellentmondásos előadónak tartja, így 2017-es turnéjának menetrendjéből ezért is került ki az ország. Bár tény és való, hogy Hongkongban már koncertezett, de Kína többi részén még mindig nemkívánatos személyként kezelik.
Forrás: 2010-ben Nevadában kokainbirtokláson kapták, miután bevallotta tettét Japán felé vette az irányt, hogy termékeivel megpróbálja meghódítani az ottani piacot is. Ám a reptéri ellenőrzésen sajnos már nem jutott túl, ugyanis a kábítószerrel kapcsolatos vádakat nagyon szigorúan kezelik a Kelet-Ázsiában található országban. Paris ballépése pedig elég volt ahhoz, hogy a következő géppel induljon is haza.
Forrás: Amerika immáron 80 éves háziasszonyát még 2004-ben 5 hónapos börtönbüntetésre ítélték. A vádpontok között a csalással és a bennfentes tőzsdei kereskedelem büntette mellett az igazságszolgáltatás félrevezetése is szerepelt, végül "csak" az utóbbi miatt ítélték él. Az hogy hazudott a bíróságon pedig elég indok és bűncselekmény volt az Egyesült Királyságnak ahhoz, hogy megtagadja a sztár belépését az országba.
Forrás: A 32 éves előadóról hosszú évek óta elmondható, hogy nem éppen az a nyugisabb fajta, számos balhéja közül talán a legismertebb az a szomorú 2009-es bántalmazási botrány, aminek elszenvedője egykori barátnője, Rihanna volt. Az énekestől az eset után az Egyesült Királyság és Ausztrália is megvonta a vízumot.

Hírességek, akiket kitiltottak egy másik országból

Arról nem szól a fáma, hogy külön szentélyt vagy szobát tartanak-e fent büszkén gyarapított gyűjteményüknek!