Galéria
Forrás: Kim Basinger még 1989-ben döntött úgy, hogy vesz egy kisvárost Georgia államban. A 2000 hektáros, mintegy 7500 lakost számoló Braseltont egy filmes központtá szerette volna tenni, ám végül az ötlet nem valósult meg és 5 évvel később továbbadott a városkán.
Forrás: A Star Wars rendezőjének, George Lucasnak egy saját mini tűzoltóállomása van, és 14 tűzoltó dolgozik neki főállásban. Persze a felkészültség oka nem annyira vicces, hiszen a rendező otthona Kalifornia azon részén áll, ahol sűrűn fordulnak elő erdőtüzek. Így hát fő a biztonság!
Forrás: Emma Stone sokszor talál negyeddollárosokat szétszórva otthon, és szentül hisz abban, hogy elhunyt nagypapája így üzen neki a túlvilágról.
Forrás: Bono, 2003-ban Olaszországba utazott egy jótékonysági koncertre. Igen ám, de a kalapját otthon felejtette Angliában, így ahelyett, hogy vett volna egy másikat, inkább nagy kedvencét utaztatta maga után. A kalap pedig egyes egyedül élvezhette a British Airways első osztályának kényelmét.
Forrás: Charlie Sheen annyira hisz a Loch Ness-i szörnyben, hogy egyszer megpróbálta elkapni. Állítása szerint egy bárányláb és egy horog kell csak hozzá, ahogy azt is állítja, hogy akkor és ott valami tényleg történt, ám végül elengedte a rejtélyes vízi lényt.
Forrás: Tom Cruise érdekes sztorija még Suri születése előtt történt. A leendő, és akkor még lelkes apuka ugyanis annyira lázba jött attól, hogy kislány születik Katie Holmestól, hogy saját ultrahang készüléket vett otthonra, hogy minden nap láthassa a magzatot. Ezért is külön fájdalmas az a tény, hogy az elmúlt 8 évben egyetlen egyszer sem csípték el őket együtt...
Forrás: Will Smith és Jada Pinkett Smith lánya, Willow egy interjúban arról mesélt, hogy tudja befolyásolni az időt. Így céljától függően hol lassítja, hol pedig gyorsítja azt. Hm...
Forrás: Macaulay Culkin alapított egy zenekart és The Velvet Underground dalokat adnak elő pizzás dalszöveggel... Furcsa, de tényleg igaz, ide kattintva meg is hallgathatod őket!
Forrás: Kesha egy interjúban arról mesélt, hogy egyszer megszállta egy szellem, így szelleműzőt hívott, akinek be is jelzett a masinája az énekesnő közelében... Brrr...
Forrás: A 15 éves Jake Gyllenhaalt a család igencsak ismert barátja tanította meg vezetni, ez az úriember pedig nem más volt, mint az Oscar-díjas Paul Newman.
Forrás: Nicolas Cage-t nem kell félteni, ha különleges háziállatokról van szó, egyszer egy polip és két királykobra büszke gazdája volt, míg végül vissza nem adta őket az állatkertnek.
Forrás: Tom Hanks lelkes írógépgyűjtő hírében áll, és közel 300 darabos gyűjteményének kincseit a mai napig felváltva használja, ha úgy tartja kedve.

13 őrült sztori a sztárvilágból, ami bár meglepő, de nagyon is igaz

Arról nem szól a fáma, hogy külön szentélyt vagy szobát tartanak-e fent büszkén gyarapított gyűjteményüknek!