Galéria
Forrás: Az első film, ami komolyabb hatást gyakorolt rá, az az 1964-es Becket volt, illetve az 1940-es Philadelphiai történetet is bármikor szívesen megnézi.
Forrás: A színész kategóriánként másért rajong. A sci-fi műfajban a 2001: Űrodüsszeia, a drámák közül a Taxisofőr, a klasszikus alkotások sorában pedig a Biciklitolvajok és az Édentől keletre az, amit bármikor szívesen megnéz.
Forrás: A 25 éves színésznő büszkén vállalja azt, hogy akkora Harry Potter-rajongó, hogy képes akár minden nap valamelyik részt megnézni.
Forrás: A színész listáján biztosan ott van a Mechanikus narancs, A nagy Lebowski, az Arizonai ördögfióka és a Fényes nyergek.
Forrás: A Száll a kakukk fészkére, a Becéző szavak és a Tesó-tusa az, amit bármennyiszer képes megnézni.
Forrás: Az 1976-os Hálózat című alkotásért rajong.
Forrás: A színésznő a Charlie Chaplin rendezte Nagyvárosi fényekért van teljesen oda.
Forrás: A színésznő rajong jó barátja és egyben kollégája - aki őt is jó pár alkalommal rendezte már -, Pedro Almodóvar Kötözz meg és ölelj! című filmjéért, de Audrey Hepburn 1957-es klasszikusát, a Délutáni szerelemet is imádja.
Forrás: A színész odáig van Martin Scorsese Nagymenők című filmjéért, de A bajnokot is bármennyiszer képes lenne megnézni Franco Zeffirellitől.
Forrás: A színésznő kedvencei közt ott van a Hátsó ablak, a Repülők, vonatok, automobilok és az Örökké énekelnék.
Forrás: Nála az 1939-ben bemutatott Óz, a csodák csodája című alkotás az abszolút favorit.
Forrás: A színésznő, a Goldie Hawn és Kurt Russell főszereplésével készült, 1987-es A vasmacska kölykei című film rajongója.
Forrás: Marlon Brando főszereplésével készült, A rakparton című film nagy kedvelője.
Forrás: Az Orson Welles rendezésében készült Aranypolgár, A Keresztapa és A nagy bunyós című film is ott van a kedvencei listáján, melyben Charles Bronson zseniálisan alakít. 

14 világsztár és kedvenc filmje

Itt egy szuper könyvkihívás: olvasd el kedvenc sztárod kedvencét!