Galéria
Forrás: Ha ősz, akkor csoda színek, mókusok, sünik, tökök, szőlő ékesítik a Sophie’s Room egyedi kopogtatóit és asztaldíszeit.

Még több részlet - itt!
Forrás: Draviczné Ferenczi Sára kertészmérnők, és egy kis családi gazdaságot gondoz édesanyával és férjével. Fő tevékenységük a növénytermesztés, de mellette mindegyikőjük nagy szerelme a díszités, amit nem tanultak csak a szívükre hallgatva csinálnak. Kezeik között pedig igazi kis kincsek készülnek.

Még több részlet - itt!
Forrás: Horkai Diána egy tehetséges illusztrátor, aki akvarell képeket fest a flóra és fauna jegyében, amiket aztán textilre kerülnek. Így jött létre saját márkája, a DZ ART. Egyedi hátizsákokat, shopper bageket, díszpárnákat, ovis hatizsákokat, övtáskákat készít, melyeket variálható méretben, színben mintával rendelheted meg. Az akvarellekből művészi nyomatok, eredeti festmények is kaphatók.

Még több részlet - itt!
Forrás: Az őszi bekuckózáshoz nem csak dekortárgyak kellenek, a CserFa fából készült kézműves termékei külön emelik a hangulatot.

Még több részlet - itt!
Forrás: Na és persze egy gyönyörű és egyedi bögre sem maradhat el, amiben minden forró ital még jobban fog majd esni.

Még több részlet - itt!
Forrás: Indul a sütőtökös őrület is! Varázsold otthonodba az őszi esték illatát ezzel az egyedi, kézzel készített illatgyertyával, ami a fűszeres sütőtökös vajastészta hangulatát idézi.

Még több részlet - itt!
Forrás: És sütőtöklekvárt kóstoltál már valaha? Ez a kulináris csoda elsősorban nem kenyérre kenve az igazi, hanem grillezett vagy érettebb sajtokhoz, füstölt vagy ízesebb húsokhoz.

Még több részlet - itt!
Forrás: És a tök persze a dekorációból sem maradhat ki, a Nóri Dekor kínálatában például több virággal teli változat is kapható.

Még több részlet - itt!
Forrás: Barbu Adriána Zsuzsannára, a Tiffany_bleiglas megálmodója már készül a kuckozós időszakra. Csodás munkáival még az őszi napok is szebbek lesznek.

Még több részlet - itt!
Forrás: Végezetül pedig a sok home termék közé jöjjön valami vagány divatcikk is, a Viciäner Vintage gobelines farmerkabátjai. Több mint menő!

Még több részlet - itt!

10 csodás őszi termék a #vegyélhazait kínálatában

Helló, ősz! Már nagyon vártunk!