Galéria
Forrás:

Jen és Ben 2002-ben ismerte meg egymást, és a Gengszter románc című film forgatásán egymásba is szerettek. A páros ezután sorban járta a bemutatókat kézen fogva. Az Álmomban már láttalak című film premierjén például ebben a boho szettben lejtett végig a vörös szőnyegen Jennifer. Ben pedig hozta a szokásos elegáns formát.


Forrás:

Persze nemcsak a vörös szőnyegen lehetett őket együtt látni, hanem máshol is. Ez a kép JLo egyik klipforgatásakor készült a backstage-ben. Az énekesnő miniszoknyát és magassarkú csizmát, míg szerelme lazább összeállítást viselt.


Forrás:

A Gengszter románc premierjére az énekesnő nem épp visszafogott ruhában érkezett. A mély V-kivágást a feltűzött frizurája is hangsúlyozta. Ráadásul nemcsak a ruha felsőrésze engedett több betekintést, hanem a szoknyája is merészen fel volt sliccelve. Persze ez nem véletlen, Jennek akkor is bomba alakja volt, amit szívesen mutatott meg.


Forrás: A Daredevil premierjén Los Angelesben minden tekintet rájuk szegeződött. Jennifer pánt nélküli Pucci ruhában feszített szerelme mellett, amit ezüst ékszerekkel egészített ki. Ben pedig fehér nyakkendőt választott az eseményre – vajon ez már a közelgő esküvőjük egyik szimbóluma volt?
Forrás:

A 75. Oscar-gálára is együtt érkezett a pár, akiket először nevezett közös becenéven a világ. Benniferék kapcsolata hamar vált komollyá, ám az esküvőre mégsem került sor. Jen kifogástalanul nézett ki félvállas mentaszínű ruhájában Ben oldalán, aki pedig a legelegánsabb formáját hozta.


Forrás: A Lakers kosármeccsére is sikerült összehangolt szettben érkezniük. Mindketten földszíneket választottak, amik tökéletesen kiegészítik egymást.
Forrás: 17 év után a két sztár újra egymásra talált. Több lesifotó is készült már róluk ez alatt a rövid idő alatt. Ezen épp Los Angeles utcáin sétálnak, ellentétes: fekete-fehér szettekben.

7 páros szett Jennifer Lopeztől és Ben Afflecktől, ami kiállta az idő próbáját

Az énekesnő gardróbjából mindig megéri ellesni egy-két ötletet!