Galéria
Forrás: Ács Ilona, a LAONI dizájnere. Közel 30 éve tervezi az igényes, változatosan öltözködő nők számára valódi bőrből készült táskáit és kiegészítőit, melyek budapesti műhelyünkben gondos kézimunkával, egyedi megmunkálással készülnek.

További részletek ITT.
Forrás: A tervező a klasszikus fazonokat igyekszik beleilleszteni a mai kor ruhatárába. Egyedi megrendelést is örömmel vállal, kalapot javít, átalakít és workshopokat is tart.

További részletek ITT.
Forrás: Limitált, kis szériás illetve teljesen egyedi cipők gyártásával foglalkozik a tervező. A filmes cipőktől kezdve a magas minőségű növényi cserzett bőrökből készült divatos, sportos utcai cipőkön keresztül az egyedi grafikával ellátott tornacipőkön át eljutva a sportosan elegáns férfi cipőig, szinte mindent elkészít az igények alapján. Évekig gyártotta a megújult Tisza cipőket, de készített cipőt filmekbe többek között Matt Damonnak, Angelina Jolienak, Dwayne Johnsonnak és Danny DeVitonak is.

További részletek ITT.
Forrás: Minimalista részletek, különleges anyagok, ikonikus formák. Ez a ZEMSE.
A márka alapítója Zentai Emese, grafikus és ötvös.
Emese, olyan nőknek tervezi ékszereit és tárgyait, akik kedvelik az egyszerű letisztult vonalakat.
Mottója: Karakteres design ékszerek, különleges, kortalan Nőknek!

További részletek ITT.
Forrás: Termékeik a fa természetességét és a bőr eleganciáját kombinálják, megalkotva egy városi eleganciát.

További részletek ITT.
Forrás: Az AUDREY LEATHER GOODS márka kis szériás bőr táskákat és kiegészítőket tervez és készít. A hagyományos kézműves alapokból építkezik, úgy, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva, olyan öltözék kiegészítőket készítsen, melyek hosszú életűek, stílusosak és az aktuális divat trendektől függetlenek legyenek.

További részletek ITT.
Forrás: Egyedi, saját tervezésű selyemsálak és selyemképek, 100% hernyóselyem anyagra. Mindegyik darab egyszeri, megismételhetetlen alkotás.

További részletek ITT.
Forrás: A szuperül amiguruzó Ági, a pólófonalakat zseniálisan kuszáló Zsófi és a csomók bűvöletében élő másik Zsófi termékei 100% újrahasznosított pamut, fa és bőrből készülnek.

További részletek ITT.
Forrás: Domján Gergely, faipari technikus, lakberendező. Hat év fejlesztés után 2021 májusában útnak indította fa szemüveg márkáját felesége segítségével, aki optometrista és látszerész. Céljuk mindenkivel megismertetni környezet tudatos kézzel készült termékünket.

További részletek ITT.
Forrás: Kiss Kitti a Kiss megalkotója. Saját márkás, logózott kiegészítőikkel szeretnék szebbé tenni a mindennapokat, melyek mind az egészségre, mind a lélekre pozitív hatást gyakorolnak.
A karkötők a saját szellemi termékeik, melyek tükrözik az ízlésüket és a hitüket abban, hogy törekedhet valaki egyszerre az egészségre és a stílusos megjelenésre.

További részletek ITT.

#Vegyélhazait: 10 kiegészítő, ami nem hiányozhat a gardróbodból

Egy jól megválasztott kiegészítő akár évekig a szettjeid éke lehet!