Galéria
Forrás: Studio Manka Magyar női ruházati márka. Magas minőségű termékeket készítenek megengedhető áron.

További részletek ITT.
Forrás: A NNASH márkát 2017-ben alapították és jelenleg két kollekciónk érhető el a vásárlók számára. Saját tervezésű termékeik hazai műhelyekben hazai kezek által készülnek. Fontos számukra, hogy minőségi, egyedi ruhadarabjaikat elérhető áron kínálják a hazai közönség számára. A kollekcióik jellemzően a letisztult formákra, színek kapcsolatára és saját tervezésű grafikáikra épülnek.

További részletek ITT.
Forrás: Az AUDREY LEATHER GOODS márka kis szériás bőr táskákat és kiegészítőket készít. A hagyományos kézműves alapokból építkezik, közben pedig a fenntarthatóságot is szem előtt tartja, és olyan kiegészítőket készít, melyek hosszú életűek, stílusosak és az aktuális divat trendektől függetlenek.

További részletek ITT.
Forrás: Kizárólag természetes alapanyagokat használnak. Prémium minősítésű, európai gyártótól származó, 100%-os mosott lent és 100%-os pamutból készült darabokat találsz náluk. A kis szériában készülő ruháikban teljes kényelemben és szabadságban mozoghatsz, amik emellett csinos, magabiztos megjelenést biztosítanak. 

További részletek ITT.
Forrás: Pulcsik és pólók amik bevételének egy részével alapítványokat támogat a tervező, Judit Maruszky.

További részletek ITT.
Forrás: 4 évig kizárólag csak kollekciókban gondolkoztak, majd az 5. év után a megmaradt anyagokból, és a nagykerek végeiből készítettek egyedi táskákat. Amikor "beütött" a koronavírus, elkezdtek maszkokat gyártani. Ahogy teltek a hónapok, egyre több stressz gyűlt fel bennük, amit szövegek formájában megfogalmazva biopamut pólókra hímeztek. Sok témát érintenek a pólókon keresztül, mint például az anya és női szerepek, viccesen megfogalmazott hétköznapi gondok. A pólókról és zoknikról: 100% biopamut, megújuló energiaforrásokkal (szél-és napenergia) működő gyárban, etikus körülmények között készült.

További részletek ITT.
Forrás: Az Evadam bag 2017 tavaszán megálmodott és létrehozott márka. Az egyedi tervezésű vegán bőr övtáskák a trendi kiegészítők közötti hiányt betöltő szerepén felül, egy biztonságos és elegáns viselet. Az újraértelmezett övtáska tökéletes választás a fesztiválokhoz, az éjszakai klub élethez, de akár egy színházi alkalomhoz is megfelelő.

További részletek ITT.
Forrás: A tervező vörösrézzel és ásványokkal dolgozik főként. Készít medálokat, karpereceket és fülbevalókat is, emellett pedig ruhákat tervez, ahol a nőies vonalat, szabást képviseli. Célja, hogy azoknak a nőknek segítsen, akik nem találják meg az üzletekben a hozzájuk illő fazont, méretet. Minden termék kis szériaszámban készül. Vannak készleten és rendelhetőek is.


További részletek ITT.
Forrás: Nagea márka a tudatosan vásárló, modern Nőket szólítja meg, akik szeretnének a testalkatuknak legelőnyösebben öltözni otthon és a mindennapokban is.
A kollekciók a fenntartható divat jegyében készülnek, zero waste (nulla hulladék) szabással, komfortos, rugalmas anyagokból biztosítva a szabad mozgást mind a testnek és léleknek egyaránt.

További részletek ITT.
Forrás: A VENGRU márka fókuszában az egyediséget kedvelő vevők igénye áll. A táskák elején található cipzárakba egy külön kiegészítő elem, paneltáska illeszthető. Amellett, hogy díszít, plusz zsebként és egy külön kis táskaként is funkcionál.

További részletek ITT.

#Vegyélhazait: 10 időtálló darab, amibe megéri befektetni

Egy jól megválasztott kiegészítő akár évekig a szettjeid éke lehet!