Galéria
Forrás:

Hilary Duff állítólag egyszer odavágta a mikrofont a szájához, ami miatt első fogai korrekcióra szorultak. Szép héjakkal tették tökéletessé megcsorbult mosolyát.


Forrás:

George Clooney-nak a karrierje elején jócskán szüksége volt polírozásra, toldásra, sőt koronákra is. Bizonyos fogait teljes egészében cserélni kellett, hogy ilyen ragyogóan sármos legyen a végeredmény.


Forrás:

Victoria Beckham a Spice Girls előtt nem volt ennyire tökéletes. Fogai között rések voltak, amiről néhány régi képe tanúskodik, de ezeket nem igazán szereti mutogatni.


Forrás:

Cheryl Cole fogainak rendbetétele a kamerák előtt zajlott. A Girls Aloud sztárján kozmetikai fogászatot végeztek a Popstars: The Rivals című reality-sorozat gyártása során 2002-ben. Koronákat, héjakat kapott és láthatatlan fogszabályzót is.


Forrás:

Jim Carrey foga híresen csorbult, le van törve, éppen ezért koronát visel. Állítólag a Dumb és Dumber forgatásán a valódi fogát láthatjuk, amikor a kusza és tökéletlen valóság tárul elénk.


Forrás:

Ben Affleck mosolya a Good Will Hunting forgatása után lett tökéletes. Azt beszélik, Michael Bay producer hívta fel a figyelmét arra, hogy ideje a fogszabályzónak és a kiegészítő kezeléseknek.


Forrás:

Tom Cruise bár nem beszél róla, a fotói alapján tudni lehet, hogy fogai nagyon sok kezelést igényeltek, mert rendkívül kuszák voltak. Tomnak a fogszabályzó nem is volt elég, csiszoltak a fogaiból, héjakat és implantátumokat kapott.


Sztárok, akiknek kamufogsora van

Nem ritka, hogy a sztárok héjakat, implantátumokat viselnek, a valódi fogaik pedig korántsem olyan gyönyörűek, mint hinnénk.