Galéria
Forrás:

Megan Fox a saját bevallása szerint is undi dolgokra képes. Egy Fox interjúban mesélte, hogy bárhol is van, rendetlenséget hagy, és a wc-t rendszeresen elfelejti lehúzni maga után.


Forrás:

Johnny Deppre rájár a rúd. Meghurcolta exfelesége, lázonganak ellene a női filmesek, és állítólag még a szája is kellemetlen leheletű. A rajongott sztár állítólag fogmosás helyett csak szájvízzel öblöget, mentát rágcsál, de még így sem tudja hatástalanítani a dohányszagú leheletét.


Forrás:

Kesha sokáig a különcségével és lázadásával hívta fel magára a figyelmet. Akkoriban a külseje is elég lepukkant volt, saját bevallása szerint pedig whiskey-vel öblögetett, a szájszaga pedig a döglött garnélára emlékeztetett. Szerencsére azóta kiforrott a személyisége.


Forrás:

Robert Pattinson nem mos hajat, és ezt nem is tagadja. Szerinte a frizurája öntisztuló, és éppen elég, amikor a forgatásokon vagy az események előtt a fodrászok kezelésbe veszik. Csoda, hogy az egykori vámpír nem raszta hajat hord.


Forrás:

Miley Cyrus a káosz mintaképe. Az érces hangú díva amilyen patent a színpadon, olyan rendetlen és igénytelen a hétköznapokban. Ha nincsenek bejárónői, akkor gyorsan elönti a lakását a szemét, a pizzás dobozok, a pisis kutyapelenka. Ismerősei szerint Liam Hemsworth többek között ezért dobta be a törölközőt.


Forrás:

Brad Pitt állítólag nem csap nagy hűhót a zuhanyzásból, sőt, ha épp nincs kedve vagy ideje, csak tisztítókendőkkel törölgeti le magát a forgatási szünetekben. Azért bízunk benne, hogy ez csak időgazdálkodás, és nyugodt, otthoni környezetben azért a kádat választja.


Sztárok, akik egyáltalán nem szeretnek fürdeni: megeszi őket a kosz

A pletykák szerint ezek a hírességek elég fura szokásokkal rendelkeznek a takarítás vagy napi higiénia terén, éppen ezért elég kellemetlen helyzetbe hoznak másokat.