Galéria
Forrás:

A 2000-es évek elején rengetegen beszéltek a Jóbarátok sztárjának szerelmi életéről. Ekkoriban váltak el ugyanis Brad Pittel, aki nem sokkal később felvállalta, hogy Angelina Jolie-val van együtt; emiatt pedig az emberek nagyon sajnálták a 'megcsalt nőt', Jennifert, még ha Brad állította is, hogy ez sosem történt meg. Azonban nem sokkal ezután a színésznő mindenkit meglepett, hiszen egy másik férfi oldalán mutatkozott: Vince Vaughnnel alkottak egy párt, pont akkor, amikor közös filmjük megjelent a mozikban. Sokan úgy sejtették ekkoriban, hogy ez csak egy kis reklám volt a Szakíts, ha bírsz című filmjüknek, plusz ezzel akarják helyreállítani Jen hírnevét is a válás után. Az első közös megjelenésük után egy évvel már nem voltak együtt, ám azóta sem árulták el hivatalosan, mi volt közöttük.
Forrás:



Nem lepődnénk meg, ha neked sem igazán rémlene, hogy az Agymenők színésznője és Superman megtestesítője egy párt alkottak anno. Valójában a románc 2013 nyarán kezdődött és nagyjából 10 napig tartott, sokan pedig állították, hogy a reklám miatt vannak együtt. Henry filmje, Az acélember épp júniusban került mozikba, és jól jött, hogy emiatt is beszélnek róla az emberek. Kaley-t pedig szintén ugyanaz a PR cég segítette, így neki is jól jött, hogy cikkeznek róla, hiszen ezt követően szerzett egyre több munkát. Sőt, később egy interjúban el is árulta, hogy az Agymenők főszerepét is azért kapta meg, mert az emberek elkezdték őt megismerni onnan, hogy Henry-vel randizgatott.


Forrás:



Emlékszel még, amikor Rihanna kiakadt és visszavonta J-Lo követését Instán, mert az énekesnő közzétett egy ölelkezős fotót Drake-kel? 2016-ban mindenki azt beszélte, hogy együtt vannak, ők pedig romantikus fotóikkal alá is támasztották ezeket a feltételezéseket, bár hivatalosan nem ismerték el a kapcsolatukat. Ám az elég sokat mond, hogy egy bálba együtt mentek, és megörökítették, ahogy csókolóznak! Azonban az ilyen programokat és a félreérthető fotókat is csak addig csinálták, míg meg nem jelent közös számuk, azóta nem is láthattuk őket együtt.


Forrás:

A gyönyörű színésznő néhány éve Ryan Seacrest műsorvezetővel volt együtt, sőt, egészen az eljegyzésig eljutottak. Azonban sokan gondolták úgy, hogy nem igazi szerelemről van szó, és egyrészt Julianne karrierjét szerették volna még inkább beindítani, másrészt pedig el akarták hessegetni a pletykákat, melyek szerint Ryan a saját neméhez vonzódik. 2014-ben, már a szakítás után  a színésznő viszont bevallotta egy interjúban, hogy semmi sem stimmelt a kettejük kapcsolatában, ám ennél többet nem nagyon szeretett volna elárulni.
Forrás:

Az énekesnő exei közül legtöbbször Justin Biebert emlegetik, azonban talán még neked is rémlik, hogy 2015-ben sokan pletykálták, hogy együtt van Zeddel, a fiatal feltörekvő DJ-vel. Az első ilyen hírek pedig véletlenül épp akkor röppentek fel, amikor közös daluk megjelent, és nagyjából addig is tartott, míg a sláger lekerült a toplistákról. Pont annyit mutatkoztak együtt, hogy az emberek beszéljenek róluk, de sosem vallották be hivatalosan, hogy együtt lennének.
Forrás:



Ha valaki, akkor Zac Efron tudja, hogyan vonja magára a média figyelmét a szerelmi életével. A színészről szinte minden filmjénél azt pletykálják, összejött kolléganőjével, és nem véletlenül. Legutóbb például A legnagyobb showman című mozi kapcsán beszéltek erről, hiszen több kétértelmű fotót is posztolt Rebecca Fergusonnal, amelyek alapján kétség kívül úgy tűnt, összejöttek. Érdekes módon ezek a hírek aztán a bemutató után meg is szűntek. De szintén ez volt, amikor a Baywatch során Alexandra Daddarióval posztolt képeket, sőt, 2014-ben Michelle Rodriguezzel is állítólag csak a hírnév miatt alkottak 'egy párt'. Michelle ekkor szakított Cara Delevingne-vel, így rengeteget cikkeztek róla, Zacnek pedig pont akkortájt jelent meg Rossz szomszédság című filmje, így sokak szerint kapóra jött, hogy emiatt is beszéltek róluk az együtt töltött két hónap alatt.


Forrás:



Emlékszel még, amikor 2009-ben Renee és Bradley egy párt alkottak? Igen, ilyen is volt! A páros közös filmjük, A 39-es ügy forgatásán találkoztak, és akkor kezdtek el együtt járni, amikor sor került a bemutatóra az Egyesült Királyságban. Más országokban viszont csúsztatták a premiert, így Amerikában például csak 2010 októberében mutatták be a mozit; ők pedig egészen 2011-ig együtt maradtak, majd nagyjából akkor mentek külön, amikor biztosan kiderült, hogy a film nagy bukás volt.


Sztárok, akik csak a hírverés miatt voltak együtt

Úgy fest, a közös munka összehozta őket!