Galéria
Forrás:

Már gyerekkorodban is szerettél irányítani és parancsolni. Akaratosságod és önállóságod feladhatta a leckét a szüleidnek, ahogy végtelen energiád is, amit csak sok-sok játékkal és sporttal lehetett csak levezetni. Egy valami mellett viszont nehezen ragadtál le, te vagy az a gyerek, aki az összes különórát kipróbálta.


Forrás:

Szerencsések voltak veled a szüleid, ugyanis te már gyerekkorodban is nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak számítottál a többiek között. Segítőkészség és figyelmesség volt jellemző rád, a pörgés pedig már ekkor is hidegen hagyott, sőt, kifejezetten lusta gyereknek számítottál. Egy kis édességért viszont bármire rá lehetett venni, hiszen nassolás már akkor is az egyik kedvenc elfoglaltságod volt.


Forrás:

A gyorsaságod már ekkor is megmutatkozott, hiszen nagyon hamar megtanultál beszélni és járni. A tudásvágyad csillapíthatatlan, és tájékozottságod már ekkor is messze felülmúlta kortársaidét. Az a probléma, hogy túl sokat akarsz, viszont már ilyen fiatalon is megmutatkozhatott, túl sok pörgés, barátok, és programok, te voltál az a gyerek, aki mindenhol ott van. 


Forrás:

Már gyerekként is időre volt szükséged ahhoz, hogy megbarátkozz az új dolgokkal. Jellemző, hogy ennek a jegynek szülöttei beszélni és járni is később tanulnak meg, ám ez nem jelenti azt, hogy bármiben is alulmaradna kortársaival szemben. Sőt, már egészen kicsiként is te voltál az, aki szeretett anyáskodni a kisebbek és gyengébbel felett.


Forrás:

Minden szép és jó volt, amíg nem akartak a szüleid valamit rád erőltetni, ekkor ugyanis hatalmas hisztiket voltál képes levágni. Már gyerekként is rendelkeztél annyi öntudattal, hogy mindig tudtad, mit szeretnél, és meneküljön, aki ebbe bele szeretne szólni. Persze már fiatalon is a nagy dráma csak a végső megoldás volt, ennél már ilyenkor is finomabb módszerekhez folyamodtál, így könnyen lehet, hogy a szüleid észre se vették, hogy te vagy a főnök.


Forrás: Kényes, válogatós, finnyás. Bocsi, de ezeket a tulajdonságokat már bizony gyerekként is birtokoltad. Kritikai érzéked hamar kifejlődött, csípős nyelvedtől pedig nem menekülhetett senki.
Forrás:

A harmónia már egészen kicsiként is fontos volt számodra, ezért nem voltál egy problémás gyerek, sőt, ha esetleg konfliktust éreztél a szüleid között, igyekezted őket kibékíteni. A színészkedés pedig már ekkor is jól ment neked, hogy beilleszkedj bármilyen közösségbe, te voltál az a gyerek, akit mindenki szeretett, de igazán talán nem ismert.


Forrás:

Mint most, gyerekként is a legfontosabb számodra a biztonság, és ha ez megvolt, akkor bizony elég nagy szád tudott lenni, ám az előbbi miatt lehet, hogy talán túl is pátyolgattak a szüleid. Kíváncsiságod pedig már ekkor is csillapíthatatlan volt, ugyanúgy izgalommal tudott eltölteni egy szekrény tartalma, mint a kertben fellelhető kavicsok színe és formája.


Forrás:

Mindenre elszánt gyerek voltál, aki hatalmas lelkesedéssel tudott belevágni mindenbe. Születésed pillanatától fogva nagyon aktív vagy és fáradhatatlan vagy, aki addig gyakorol egy feladatot, amíg nem megy tökéletesen. A nagy célok mellett persze a részletekről már ekkor is hajlamos voltál megfeledkezni.


Forrás:

Határozott és komoly gyereknél tűnhettél mások szemében, ám te is tudod, hogy a páncél mögött már ekkor is egy érzékeny lélek bújt meg. Mindig is érettebb voltál a kortársaidnál, a felnőttek társaságát is jobban kedvelted, a viháncolás és a zajos játék neked már ekkor is inkább idegesítő volt.


Forrás:

Szabadságszereteted és függetlenséged már pár hónapos korodban is megmutatkozott, épp ezért hamar meg is tanultál járni, hogy ne másokhoz legyél kötve. Minden érdekelt, kivéve, ami kötelező, és sokszor direkt az ellenkezőjét csináltad, mint amit vártak tőled. Az iskolában is csak azokkal a tantárgyakkal voltál hajlandó foglalkozni, amik téged érdekeltek, éppen ezért nem voltál a legjobb tanuló, pedig nagyon is megvolt már ekkor is magadhoz való eszed.


Forrás:

Fantáziád gyerekként szinte határtalan volt, te vagy az a gyerek, aki a szó legjobb értelmében, de álomvilágban élt. A durva játékok pedig épp ezért hidegen hagytak, mikor megtanultál olvasni, már inkább a könyvek varázslatos világában merültél el szívesen. Igazságérzeted pedig már ekkor nagyon fejlett volt, ha méltánytalanságot láttál, sosem tudtad szó nélkül hagyni.


Ilyen gyerek voltál a csillagjegyed szerint

Álomgyerek vagy igazi rosszcsont? A horoszkópod elárulja, hogy milyen gyerek voltál!