Galéria
Forrás: Dina Dsgn, 15 000 Ft - itt!

Műgyantával megfestett 30cm átmérőjű fém dísztálca, mely élelmiszerbiztos, nem sárguló, UV stabil epoxigyantával készül.
Forrás:

MyWOODY SHOP, 6490 Ft - itt!

Ez a csodálatos fa váza kézzel esztergált, mesés darab. Teljesen egyedi és igazi dísze lehet az otthonunknak. Mivel alapanyaga fa, így csak száraz virágcsokor tehető bele, de ez egyáltalán nem vesz el az értékéből. A vázán megtalálható még a fakéreg is, ettől is még inkább az egyediséget, természetességet hangsúlyozva.


Forrás: Illusion Ceramic, 6000 Ft - itt!

Kézzel készített öntött porcelán müzlis tál. Magas hőmérsékleten égetve.
Forrás: Mushroom, Baby!, 14 000 Ft - itt!

A fenntarthatóság jegyében készült lakberendezési tárgy. Alapanyaga mezőgazdasági- és háztartási hulladék gombafonalakkal "összeragasztva" (átszőve). A kézzel készített lámpabúrák egyedi megjelenésűek, így különlegessé tesznek bármilyen teret.
Forrás: Dano Ceramics, 4900 Ft - itt!

Fényes fehér mázzal készült kőedény tányér/tál. Minden egyes darab különleges és egyszeri, nincs két teljesen egyforma, még az azonos színűek között sem.
Forrás: Concretteria, 1680 Ft - még több részlet itt!
Forrás: MakraTi Makramé, 7500 Ft - még több részlet itt!
Forrás: alizé candle, 4500 Ft - itt!

Frissítő, fanyar citruskoktél, csipetnyi virágillattal és mentával. A grapefruit, a mandarin, a lime és a citrom üde gyümölcsösségét a jázmin, a gardénia és a liliom illata lágyítja, miközben egy kis fodormenta és vanília finoman fűszerezi.

Minden gyertya természetes viaszból, prémium illatolajok felhasználásával, pamutkanóccal készül. Az alizé gyertyák szójamentesek, ahogy paraffin-, pálma-, vagy méhviaszt, és szintetikus anyagokat sem tartalmaznak. A gyertyák alapja az RCX viasz, amely repceolajból és kókuszolajból áll.
Forrás: Falfestés SzKZs Design, 80 000 Ft - itt!

Kedvenc portré fotótok alapján egyedi festmény elkészítése.
Forrás: Illatviaszok világa, 1000 Ft - itt!

Hogy mire jó a méhviasz párologtatása?
-tisztítja a levegőt
-nyugtató hatású
-100% természetes
-hypo-allergén
-asztma és allergia enyhítése
-csodás mézes illat

#vegyélhazait: 10 stílusos hazai lakásdekoráció

Kockás? Csíkos? Tömbös? Bőrkötéses? Környezetbarát? Mindenki számára megvan a tökéletes jegyzetfüzet a hazai kínálatban!