Galéria
Forrás:

Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája nagyon csúnyán megjárta a rengeteg feltöltéssel. Az arca felismerhetetlen lett és mondjuk ki, riasztó. Aztán barátnője, Jennifer Aniston hatására kicsit észhez tért, és az összes feltöltést abbahagyta. Manapság már csak botoxot használ, és sokkal tudatosabban tesz az öregedés jelei ellen. Egy korábbi interjúban azt mondta, hogy a botoxnál meg kellett volna állnia, hiszen pont annyira segít gátolni az öregedést, amennyire kell.


Forrás:

A Horrorra akadva filmek és a Tökös csaj komikája, Anna Faris a szájfeltöltést próbálta ki, mikor a karrierje meglódult. A Házinyuszi forgatására pedig már a botox kezelésen is átesett, amelyet nyíltan imád. Bár az elején frusztrálta, vajon mások mikor veszik észre, és kezdenek pletykálni, a bőre fiatalosságának megtartása gyorsan feledtette vele ezt az érzést.


Forrás: A valóságshow-sztár bőre kifogástalan, amit egyrészt az egészséges életmódnak, másrészt a botoxnak köszönhet. A celeb egy interjúban elárulta, hogy sosem volt titok: a gyermekei születése után mellimplantátumot rakatott be, ahogy azt sem rejtegette, hogy 40 felett a botoxra is rábólintott, hogy feszes maradjon az arcbőre.
Forrás: Az ex szupermodell sosem titkolta, hogy imádja a különböző plasztikai műtéteket. A botoxért pedig egyenesen rajong. Állítása szerint nemcsak a ráncai, hanem a folyamatos migrénje is eltűntek.
Forrás: A színésznő genetikája így is egészen elképesztő, de azért 54 évesen már ő is úgy volt vele, hogy ideje picit rásegíteni a fiatalságának megtartására. Szerinte nincs mit szégyellni azon, ha valaki botoxoltat, mindössze tudni kell, hol van a határ.
Forrás:

Gwyneth Paltrow szívesen osztotta meg tapasztalatát a botoxról: nagyon nem jött be neki. Egészségesen táplálkozik, rengeteget hidratál, odafigyel a mentális egyensúlyra, mégis olykor szükségét érzi egy kis „csodának”, ezért xeomin injekciókat vesz fel, ami a botoxhoz hasonló hatású ránctalanító hatóanyag.


Sztárok, akik élnek-halnak a botox kezelésért

63 éves lett Madonna, aki igyekezett megadni a módját az ünneplésnek. Az énekesnő családjával és fiatal párjával ünnepelt, de a friss képein leginkább az a szembetűnő, hogy egy darab ránca sincs...