Galéria
Forrás: Az Egyesül Államokba emigrált magyar színésznő kilencszer kötött házasságot, és hétszer vált el. 1984-ben mindössze 1 napig volt a felesége Felipe de Alba grófnak. Nászukat végül érvénytelenítették, ugyanis a színésznő elfelejtette azt az aprócska tényt, hogy még nem vált el előző férjétől, Michael O’Haratól.
Forrás: A színész és a sminkesként dolgozó Erika 2019 márciusában egy átbulizott este után döntöttek úgy, hogy összekötik az életüket, és bár ekkor már egy éve randiztak, végül a válás mellett döntöttek. Hogy pontosan miért?! Ezt senki se tudja! Egyébként nem ez Nicolas Cage egyetlen rövid házassága, 2002-ben Elvis Presley lányát, Lisa Marie Presleyt vette el, és a boldogító igen ez esetben 108 napig tartott.
Forrás: A glam modell és a Chicago Bulls egykori sztárja egy buliban ismerkedtek meg, és elég gyorsan egymásra kattantak, és kimondottan gyorsan el is váltak.
Forrás: 1975. június 30-án, négy nappal a Sonny-val való válása után Cher feleségül ment a rockzenész Gregg Allmanthoz. A férfi különböző függőségei miatt azonban az énekesnő 9 nappal később beadta a válási papírokat. Egy hónappal később aztán kibékültek, szerelmükből egy fiú született, végül 1979-ben szakítottak.
Forrás: A Baywatch szőke szépsége és a filmproducer házassága igencsak viharosan ért véget, ugyanis az egykori férjnek cseppet sem tetszett, hogy neki kellett kifizetnie a színésznő több százezer dolláros tartozását. Pamela Andersonnak nem ez az egyetlen rövid násza, ugyanis Rick Salomonnal 60 napig voltak házasok (a válás után 6 évvel ismét egymásra találtak). Illetve Kid Rock oldalán is mindössze 121 napig élvezhette a feleség szerepet.
Forrás: A pár 2008-ban Bora Borán házasodott össze, így bár az Egyesült Államok törvényei alapján nem számított hivatalosnak a nászuk, ettől függetlenül férj és feleség voltak.
Forrás: A színész és az 1996-os Miss USA 6 év együtt járás után döntött úgy, hogy összekötik az életüket. A frigynek Mario hűtlensége vetett véget, aki bevallotta, hogy a legénybúcsún félrelépett.
Forrás:

A színésznő 6 hónap randizás után, 19 évesen házasodott össze brit bártulajdonos szerelmével. Drew később úgy nyilatkozott, hogy a férfi csak a zöld kártyáért és a pénzéért akarta feleségül venni őt. Szomorú!
Drew Barrymore pár évvel később, 2000-ben ment hozzá Tom Green színészhez, tudod ő volt a Cool túrában az a fura egyetemi, idegenvezető srác, sajnos ez a házasság is mindössze 163 napig tartott.


Forrás: Végezetül pedig nem a legrövidebb, de mindenképpen az egyik leghíresebb rövid celebnász az övéké. A valóságshow sztár 2011-ben ment hozzá a kosárlabdázóhoz, és az esküvő állítólag 10 millió dollárba került, szóval tényleg világraszólóra tervezték a dolgot. Végül Kim tett pontot a dolog végére, egyes pletykák szerint a férjet csak az érdek vezérelte, míg mások arról szólnak, hogy Kim csak reklámfogásnak használta ezt a fényűző esküvőt, ami valljuk be, akárhogy is nézzük, bejött, hiszen azóta is egyre népszerűbb.

Híres párok, akiknek házassága rekord rövid ideig tartott

A színésznő nem semmi videóval ünnepelte a születésnapját!