Galéria
Forrás:

A népszerű komika is a világháború miatt került messze tőlünk, pontosabban nagyszülei. Édesanyja, Makó Ildikó egy németországi menekülttáborban született. Drew imádja, hogy magyar származású, ezt büszkén hangoztatja is.


Forrás:

A volt francia elnököt neve is elárulja, és valóban, Sarkozy édesapja Sárközy Pál volt, így kijelenthetjük, hogy egy magyar ember állt Franciaország élén.


Forrás:

A KISS együttes tagja annyira menő, hogy még magyarul is tud, pedig ő maga már nem élt hazánkban. Édesanyja viszont magyar és megtanította még magyar népdalokra is fiát.


Forrás:

A divatdiktátort is kicsit magunkénak érezhetjük, mert bár New Yorkban látta meg a napvilágot, édesapja, Klein Leo magyar volt.


Forrás:

A szőke ikon bájos mosolyával egész Hollywoodot elbűvölte a nyolcvanas-kilencvenes években, de a mai napig akítv színésznőnek a lánya, Kate Hudson is A-kategóriás színésznő lett. Goldie nagyszülei zsidók voltak és Magyarországon éltek, majd a II.világháború miatt menekültek Amerikába.


Híres emberek, akikről nem is gondolnánk, hogy magyar gyökereik vannak

A magyar emberek mindenütt ott vannak, hiszen szeretnek vándorolni és felfedezni távoli helyeket. Nem csoda, hogy több tucat ismert ember véli úgy, hogy magyar származású.