Galéria
Forrás: A színész és a forgatókönyvíró először találkozott az Apokalipszis most idején találkozott egymással még 1979-ben, majd négy évvel később összeházasodtak. 2000-ben szétváltak egy időre mert a színész beleszeretett valaki másba, ám aztán ismét egymás mellett keresték a boldogságot. Egészen 2004-ig, ekkor inkább beadták a válási papírokat. Harrison nem volt fukar, Melissa 85 millió dollárt kapott búcsúzóul.
Forrás: Mel és Robyn még a színész karrierje előtt szeretett egymásba, majd 35 évig éltek házasságban, bár azt azért ma már tudni lehet, hogy egy idő után a sztárral nem lehetett könnyű élet, ugyanis komoly alkohol- és dühkezelési problémái voltak. Hogy a váláskor kapott 425 millió dollár kárpótolja egy Robyn-t? Azt nem tudni, mindenesetre szép kis summa.
Forrás: Amy válásuk után úgy fogalmazott, a rendezőzseni mellett az élete olyan volt, akár egy politikus feleségének, ennek a nagy nyomásnak pedig meg is kérte az árát, a bíróságról 100 millió dollárral távozhatott.
Forrás: Kevin Costner tekintete állítólag túl sokszor vándorolt el ide-oda, ezért lett vége 16 éve tartó házasságának. Cindy eleinte csak ultimátumokat adott neki, ám a sztár nem bírt magával, így nő 80 millió dollárral lett gazdagabb.
Forrás:

A Chicago Bulls csillaga 1989-ben vette feleségül Juanita-t, és bár válásukról többször is felröppentek a hírek, csak 2006-ban döntöttek úgy, hogy jobb nekik külön utakon. Az azonban elmondható, hogy Juanita meglehetősen jó feltételeket kapott, ugyanis 168 millió dollár ütötte a markát.


Forrás: Négy rövid évvel a házasság után Paul és Heather 2006-ban szétváltak. A 49 milliós vagyonon túl, amit Heather kapott, az előadónak még más kötelezettsége is lett: havonta 70 ezer dollár gyerektartást kell fizetnie.
Forrás: Diandra még húszas évei elején járt, mikor beleszeretett a sztárba, majd több mint 20 évig alkottak egy párt. Válásukkor a lány Michael vagyonának felét kapta, azaz 45 millió dollárt.

Nők, akiket gazdaggá tett a válás

Salma Hayek elárulta, hogy mi boldog házasságának titka!