Galéria
Forrás:

Hollywood egyik legirigyeltebb teste az övé, kecses karokkal és formás lábakkal. Nehéz elhinni, hogy egy csepp narancsbőre is lenne, de Jen maga árulta el, hogy bizony neki is van, és a nyirokmasszázs és az algapakolás a kedvenc kombója ebben a témában.


Forrás: Hírhedt szigorú diétájáról, J.Lo meggyőződése szerint ugyanis a narancsbőrt leginkább az étkezéssel lehet megelőzni. Egy interjúban elmondta, hogy rengeteg spenótot, lenmagot, citrusfélét, jégsalátát és olívaolajat fogyaszt. Na meg azért az a rengeteg edzés is biztos segít a dolgon!
Forrás: Kim soha nem volt szégyenlős a narancsbőr miatt, és azért sem feszül meg, hogy láthatatlanná tegye. Az ő egyetlen tippje az önbarnító, hitvallása ugyanis egyszerű: ha barna vagy, szexi vagy!
Forrás: A modell a száraz kefés ledörzsölésre esküszik, ha narancsbőrről van szó. Ez mára már a reggeli rutinjának a része, hisz serkenti a nyirokkeringést, eltűnteti az elhalt hámsejteket, és hát sokak szerint igazi narancsbőrgyilkos. 
Forrás: A színésznő beleépítette az edzésébe az SMR hengert, amivel a combja hátsó és belső részét is átmasszírozza. Mindezt hetente ötször!
Forrás: Jennifer Lopezhez hasonlóan, Cameron is az étkezésben látja a narancsőr ellenszerét, ám ő a zöldséglevesre és a zöld teára esküszik. Mindez megmagyarázza, hogy miért írt egy egész könyvet az egészséges táplálkozás témájában.

6 hírességek által jóváhagyott narancsbőrgyilkos módszer

Bár javában élvezzük forró hónapokat, meg kell állapítanunk, hogy ez a nyár sem más, mint a többi. A bikiniszezon beköszöntével több figyelem kerül a testápolásra, sokunknak ugyanis ilyenkor főleg a fenék és a comb területe okoz fejtőrést.