Galéria
Forrás: Muay Thai

56 éves korában Halle Berry-nek olyan a teste, akár 25 évesnek, és ez nagyrészt az edzőteremben végzett szigorú rutinjának köszönhető. Halle gyakran oszt meg inspiráló posztokat is az Instagramján, ahol bárki követheti, mit és mennyit edz. Előjáróban annyit, sokat, és mind közül a Muay Thai a kedvence. A Muay Thai egy harcművészeti forma, amit a nyolc végtag tudományának is neveznek, mivel a bokszoló nem csak az ökleit, de a lábát, a térdét és a könyökét is használhatja. Hihetetlenül dinamikus a teljes testet átmozgatja, remekül javítja a koordinációt és az egyensúlyérzéket.
Forrás: Body By Simone

Mint azt mind láthatjuk, Reese Witherspoon szinte semmit sem öregedett a Dr. Szöszi óta. A színésznő gyakran kocog Los Angeles-i otthona környékén, ám emellett a  Body By Simone edzéseknek is nagy rajongója, amikben a tánc mellett erőnléti feladatok, és nyújtás is van.
Forrás: Tracy Anderson edzések

Tracy Anderson edzéseinek egy része bárki számára elérhetőek ingyenes a YouTube-on, így aztán senki sem mondhatja, hogy Gwyneth túlflancoskodná a dolgot. Közel 10 éve Tracy rajongója, sőt az edző vállalkozásába is befektetett, akkora lehetőségeket lát a módszerében.
Forrás: Boksz

Gigi Hadid világhírű szupermodellként  tud egy-két dolgot a formában maradásról, de talán pont ezért egy ideje a mozgás mellett még fontosabb szempont nála az élvezet. Esetében ez a bokszot jelenti, ez ugyanis az a mozgásforma, amit nem csak muszájból csinál, hanem testileg és lelkileg is feltölti. Ez pedig igen fontos szempont, ha éveken át kemény alakformálásra vagy ítélve. Gigi kislánya születése óta persze parkoló pályára tette ezt a témát, de csak egy időre.
Forrás:

Otthoni edzés

Kétgyermekes anyukaként, és évi több tévés és filmes projekt mellett Kristennek minden kreativitását be kellett vetnie, hogy találjon időt a mozgásra. Mára már sportot űz abból, hogy mini edzéseket csináljon, gyakorlatilag amint van egy szabad perce, belekezd. Hol egy 10 perces YouTube edzést csinál végig, máskor megy pár kört fel-le a lépcsőn, vagy fut egy kört a ház körül. "Ha reális, elérhető célokat tűzöl ki magad elé, akkor sikerélményeid lesznek" - nyilatkozta.  

 

 


Forrás: Plank

Katalin kétségtelenül elfoglalt nő, hiszen számtalan kötelezettsége van a királyi család felé, ám emellett három gyerekes anyuka is. A sportra viszont mindig szakít idő, az egészséges életmód ugyanis nagyon fontos számára. Teniszezik, úszik, fut, ám ha tényleg sürgeti az idő, akkor csinál néhány plankel.
Forrás: Súlyemelés

Lehet szeretni vagy utálni, az tagadhatatlan, hogy Kim homokóra alakja lenyűgöző. Nem kizárt, hogy ebben a plasztikai sebészének is komolyan benne van a keze, ám a műtőasztal ehhez azért kevés, Kim rengeteget sportol. A sztár a nehéz súlyokra esküszik, és nem meglepő módon a fenékformálásra koncentrál, amiben a rengeteg guggolás és felhúzás segít neki.

Forrás:

Spinning

"Tegyetek egy szobába ahol üvölt a zene és van bicikli, és én boldog vagyok" - nyilatkozat egyszer kedvenc mozgásformájáról a sztár. Vanessa mindezt inkább stekszlevezetés gyanánt csinálja, szerinte az csak egy plusz pozitívum, hogy az alakját is karban tarja vele.


Forrás:

HIIT

Jennifer Lopez hasizma nem vicc, a díva 2001 óta keményen dolgozik érte, hogy megtartsa a formáját. J.Lo már mindent kipróbált, amit csak lehetett, de a legnagyobb kedvence már évek óta töretlenül a HIIT, ami a rövid, de robbanás szerűen intenzív szakaszok és rövid pihenők ciklikus ismétlődésén alapul.


Forrás: Saját testsúlyos edzés

A világ egyik legfelkapottabb szupermodellje, karcsú alakjának viszont állítólag egy mindössze 11 perces edzés a titka. Kendall saját testsúlyos gyakorlatokkal üti ki magát néhány perc alatt, szünetet viszont közben nem tart, igaz rövid ideig, de mindent belead.

Az edzésmódszer, amivel a sztárok fitten tartják magukat

Azt eddig is tudtuk, hogy Halle Berry sok mindenre képes egy szerep kedvéért, de készülő filmjében nagyon más karaktert hoz, mint amit eddig megszokhattunk tőle.