Galéria
Forrás:

Virginia Roberts-Giuffre azt állítja, hogy első alkalommal 17 éves korában kellett szexelnie András herceggel. A londoni Tramp éjszakai bárban mutatták be őfelsége fiának, aki Virginia szerint a legborzalmasabb táncos, akit valaha látott, és úgy beterítette őt az izzadságával, mint a záporeső. Jeffrey Epstein és akkori barátnője, Ghislaine Maxwell utasítására aztán Virginia az éjszaka további részét is együtt töltötte a magas rangú klienssel Maxwell villájában, a feladata az volt, hogy boldoggá tegye a herceget. Roberts-Giuffre azt állítja: összesen három alkalommal – 1999-ben, 2001-ben és 2002-ben –, és három helyszínen – Londonban, New Yorkban és egy Epstein tulajdonában lévő karib-tengeri magánszigeten – kellett szexuális kapcsolatot létesítenie a yorki herceggel.


Forrás:

A yorki herceg szintén egy televíziós interjúban azt állította, hogy “egyáltalán nem emlékszik erre a hölgyre”. Az izzadással kapcsolatban azt mondta: neki akkortájt olyan betegsége volt, aminek következtében szinte egyáltalán nem tudott izzadni. Előkerült egy fotó is, amin András herceg Virginia derekát átölelve látható, mellettük ott mosolyog Epstein barátnője, Ghislaine Maxwell. A herceg nem emlékszik arra, hogy ilyen fénykép készült volna róla, szerinte a fotót manipulálták, legalábbis az nem az ő keze Virginia Roberts-Giuffre derekán.


Forrás:

Az üggyel kapcsolatban megszólalt Virginia Roberts-Giuffre apja is. Sky Roberts azt mondja: nincsenek kétségei afelől, hogy lánya az igazat mondja. Mint mondja, lelkiismeretfurdalása van amiatt, hogy annak idején ő szerzett masszőzi állást lányának az elegáns Mar-a-Lago üdülőhelyen (ami egyébként 1985 óta Donald Trump tulajdonában van), de arról fogalma sem volt, mi zajlik valójában azokon az utakon, amelyekre Ghislaine Maxwell magával vitte Roberts lányát. Szerinte a lánya nagyon fiatal volt még, és abban az életkorban a lányok nincsenek tisztában azzal, mire számíthatnak az ilyen befolyásos emberektől.


Forrás:

A yorki herceg még novemberben bejelentette, hogy visszavonul a közéleti tevékenységtől és nem képviseli tovább hivatalosan a királyi családot. Önként mondott le egy alapítvány patrónusi tisztjéről is, számos olyan alapítvány és szervezet volt azonban, amelyik maga sietett elhatárolódni a hercegtől. András windsori rezidenciáját megtarthatta ugyan, de a herceg elleni vádak azt is maguk után vonhatják, hogy a közeljövőben nem utazhat az Egyesült Államokba. Az interjúban mindenesetre azt mondta: nem bánta meg Epsteinhez fűződő barátságát.


Királyi botrány: András herceget pedofil kapcsolattal vádolják

Felhívta magára a figyelmet azzal, amit most tett.