Galéria
Forrás:

Hozzávalók:

- 1 teáskanál csokis protein por

- 170 ml hideg víz

- 170 ml tej

- ½ banán

- 4 db jégkocka

Így készül:

1. Öntsd az összes hozzávalót egy turmixgépbe és alaposan keverd el.

2. Fogyaszd reggliként vagy uzsonnaként.


Forrás:

Hozzávalók:

- 300 g csirkemell filé

- 1 teáskanál fohagymapor

- ½ bögre kéksajtos light salátaöntet

- 4 teáskanál csípős szósz

- ½ teáskanál piros paprika

- ½ teáskanál só

- olaj

- 1 evőkanál vaj

- zeller

Így készül:

1. A csirkemellet szeleteld fel csíkokra, sózd meg és kend be paprikaporral.

2. Helyezd egy kiolajozott tepsire és süsd 180 fokon nagyjából 10 percig.

3. Ezután húzd ki a sütőből, szórd meg fokhagymaporral, és csökkentsd a hőfokot nagyjából 150 fokra. Süsd a csirkemellet további 30 percen keresztül, míg ropogós nem lesz.

4. Ha kész, kend meg vajjal és csípős szósszal. Tálald zellerrel és kék sajtos mártogatóssal.


Forrás:

Hozzávalók:

- 1/2 evőkanál csillipor

- 2 teáskanál őrölt kömény

- 1 teáskanál pirospaprika

- 1 teáskanál só

- 1/2 teáskanál oregánó

- 1/2 teáskanál hagymapor

- 1/2 teáskanál fokhagymapor

- 1/2 kávéskanál cayenne bors

- 350 gramm darált pulykamell

- 1 evőkanál almaecet

- 1,5 teáskanál barnacukor

 

Így készül: 

1. Keverd össze a csillit, köményt, paprikát, sót, oregánót, fokhagymaport, hagymaport és a cayenne borsot.

2. A pulykát kezdd el pirítani magas hőfokon egy serpenyőben, add hozzá a fűszerkeveréket és 2 dl vizet. Vedd le a hőt, párold, míg el nem tűnik a folyadék. Ez nagyjából negyed óra.

3. Mehet bele az almaecet, a cukor és még három perc párolással elkészülsz.

4. Dobálj némi friss salátát és paradicsomot a tacókba, és már tálalhatod is.
Forrás:

Hozzávalók: 

- kevés olívaolaj

- 4 db közepes kaliforniai paprika

- 1 fej apróra vágott hagyma

- 3 fokhagymagerezd, apróra vágva

- 1 marék friss petrezselyem

- 1 evőkanál kapor

- 400 gramm konzervparadicsom, összezúzva

- 60 gramm fehér rizs

- 350 gramm darált pulykamell

- 1 teáskanál só

- kevés bors

- 180 ml víz

Így készül: 

1. Melegítsd elő a sütőt 190 fokra. A hagyma, fokhagyma felét, petrezselymet, kaprot, rizst, pulykát, sót, borsot és a paradicsom negyedét keverd össze egy nagy tálban, ez lesz a töltelék.

2. A hagyma másik felét kezdd el pirítani egy serpenyőben két-három percig, mehet mellé a maradék fokhagyma is.

3. Add hozzá maradék paradicsomot, és sózd meg, majd öntsd fel vízzel. Magas lángon forrald fel, majd vedd alacsonyra.

4. A paprikák tetejéből vágj le egy kicsit, szedd ki a belsejüket töltsd meg töltelékkel.

5. A paprikákat kiolajozott, hőálló tepsibe állítsd, a paradicsomszószt vedd le a tűzhelyről, és egy kanálnyit tegyél a paprikák köré. Süsd másfél órán át, míg meg nem puhul a zöldség. Tálald a maradék szósszal.
Forrás:

Hozzávalók:

- 2 evőkanál sós vaj

- 1 fej hagyma, apróra vágva

- 1-1,5 teáskanál só

- 1,5 liter alaplé

- 100-120 g bármilyen tészta

- 400 gramm apróra vágott paradicsom

- 170 gramm főtt, apróra vágott csirkemell

- 1 evőkanál parmezán sajt

- 2 teáskanál citromlé

- kevés só, bors

- kevés metélőhagyma

Így készül:

1. Olvaszd fel a vajat, mehet rá a hagyma és kevés só.

2. Addig kell pirítanod, míg a hagyma áttetsző nem lesz. Mehet hozzá az alaplé, amivel együtt kell felforralni. Ezután kerüljön bele a zöldség, és a főznivaló tésztát.

3. Főzd tíz percig, majd mehet bele a citromlé, parmezán, csirke, só, bors, metélőhagyma. Egy-két perc főzés után tálalhatod is.
Forrás:

Hozzávalók:

- 1/2 teáskanál vaníliaaroma

- 4 db érett banán

- 1/4 csésze csokipasztilla

- 1/2 evőkanál pirított mandula 

Így készül: 

1. Vágd ujjnyi vastagságúra a banánt, majd egy cipzáras frissentartó zacskóba tedd be. Mehet a fagyasztóba két-három órára, amíg meg nem szilárdul.

2. Ha megfagyott, dobd be a gyümölcsöt egy aprítóba, mehet hozzá a vanília és a pasztilla. A tetejére pedig a pirított mandula.

6 recept, ami segített Ciara 17 kilós fogyásában

A híresség mindig csinos, most sincs ez másképp.