Galéria
Forrás:

A problémás bőr kiemelt figyelmet igényel a nagy melegben, hiszen még gyorsabban zsírosodhat, így hamarabb tömődnek el a pórusok. A szalicilsav hatékony hámlasztó, ami képes behatolni a zsíros bőr rétegeibe, így tökéletes mélytisztításra. Segít az elhalt hámsejtek és a felesleges faggyú eltávolításában.


Forrás:

A teafaolaj antibakteriális hatással bír, így a bőr általános megjelenését javítja, gyorsítva a pattanások és hegek gyógyulását. 4 hét használat után tisztább, üdébb és mattabb arcbőrt eredményez.


Forrás:

A melanin termelésre az UV sugárzás is hatással van, ami pigmentfoltok kialakulásához vezethet. Leggyakrabban az arcon, a nyakon és a kezeken jelennek meg sötétebb foltok a nyári hónapokban. Ezért fontos lehet egy korrekciós szérumot is beépíteni az arcápolási rutinodba ilyenkor.


Forrás:

A fáradtnak tűnő bőr ellen vesd be a hialuronsavat, ami feltölti, energizálja az arcbőrt. Egységesebb és rugalmasabb lesz a végeredmény rendszeres használat mellett. Reggel és este is simán bevetheted.


Forrás:

Ha küzdesz a szem körüli sötét karikákkal és puffadt szemkörnyékkel, akkor a koffein lehet számodra a megoldás. Erőteljes antioxidáns, ami felveszi a harcot az UV fény és a környezeti hatások ellen, sőt az öregedés korai megjelenését is lassítja. A nappali arcápolási rutin részeként használd.


Forrás:

A munkahelyi stressz, az alváshiány és a kiegyensúlyozatlan étrend is nyomot hagy az arcon, ami ellen C-vitaminnal lehet a leginkább felvenni a harcot. Ez az antioxidáns nélkülözhetetlen a bőr számára, amit nemcsak megóv, de általa ragyogóbb és egészségesebb összképet kapunk.


6 csodás szérum, amit nyáron imádni fog a bőröd

Cindy Crawford kedvenc nyári szépségápolási termékéről mesélt!