Galéria
Forrás:

Dwayne “The Rock” Johnson édesapja Rocky néven volt közismert, mint birkózó. (Nem, nem az a Rocky.) Talán magától értetődő is volt, hogy amikor 1999-ben megjelent Rocky karaktere a The 70s Show-ban, Dwayne Johnson játszotta el saját édesapja karakterét.


Forrás: Így nézett ki Dwayne a műsorban Rockyként.
Forrás:

O’Shea Jackson Jr hatalmasat alakított a Egyenesen Comptonból című ikonikus biográfiai filmben. Ice Cube fiaként annyira megdöbbentő volt a hasonlóság, hogy sokan össze is tévesztették őket. O’Shea nagyon komolyan vette a szerepét, hiszen a történet része a családi legendáriumnak, így természetes volt számára, hogy ha autentikus karaktereket akarnak a filmben látni, akkor neki kell Ice Cube-ot játszania.


Forrás: Ő pedig itt Ice Cube.
Forrás:

A 30 Rock (A stúdió) című vígjátéksorozatban egy flashback epizódban Tina Fey fiatalkori énjét saját lánya, Alice Richmond játszotta. Alice később a Reunion Special részben újra megjelent 2020-ban.


Forrás:

A Kiss Kiss Bang Bang című film egyik jelenetében visszaemlékeznek a Robert Downey Jr által megformált Harry Lockhart gyerekkorára. Sokan nem tudják, de a fiatal Lockhartot nem más játszotta, mint Indio Falconer Downey, az azóta sokak által csak Vasemberként ismert színész fia.


Forrás:

Az Agymenők spinoff sorozatában Sheldon édesanyját Zoe Perry alakítja. Zoe az eredeti sorozatban Mary Cooper karakterét megformáló Laurie Metcalf lánya. Az anya-lánya párosnak nem ez az egyetlen közös szereplése, a Roseanne című filmben szintén eljátszották ugyanannak a karakternek, Jackie-nek a fiatalabb és idősebb verzióját.


Színészek, akik annyira hasonlítanak a szüleikre, hogy el is játszották őket

Akár ikrek is lehetnének!