Galéria
Forrás:

Amal megjelenése mindig erőteljes hatást gyakorol, amikor egy adott szín, különböző árnyalatait viseli egyszerre az öltözékében.


Forrás:

A felső és a szoknya nem illik egymáshoz? Nem probléma. Tartsd mindkettőt ugyanabban az színcsaládban, és egészítsd ki semleges kiegészítőkkel, mint például egy fekete táska.


Forrás:

Különösen akkor, ha grafikus virágmintáról van szó, ami egy kevés piros színnel van kiegészítve. A csipkés szandál pedig pont annyit ad hozzá, hogy az összhatás ne legyen túlságosan bájos.


Forrás:

Amal, mestere annak, hogy mindig valami váratlant csempésszen a megjelenésbe, mint a képen látható szakadt farmer és a férfias brogue cipő.


Forrás:

Például, amikor egy egyszerű kék farmert, egy motoros dzsekivel párosít.


Forrás:

Ha makulátlan megjelenésre van szükséged, itt a tökéletes példa. Nem csak ragyogóan mutatnak az összehangolt darabok, de megkönnyítik a szetted összeállítását is.


Forrás:

Oké, Amalnak nagyon jó alakja van, de a magas derekú nadrág mindenkinek képes megnyújtani a lábait, főleg, ha ilyen szuper szabása van, mint ennek.


Forrás:

Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy feldobj egy egyszerű ruhát? A leopárdminta, és persze az elengedhetetlen vörös rúzs.


Forrás:

A krémszínű gyapjúkabátnak és az ocelotmintás táskának köszönhetően Amal tökéletesen tompítja a kissé rockos hatású bőr nadrágját.


Forrás:

Hogy mi az igazi titok Mrs. Clooney szemet gyönyörködtető stílusában? Ismeri a legnagyobb erősségeit, és nem fél azokat kiemelni. Ennél a ruhánál, hosszú, vékony lábai elvinnék a show-t, de a kedves virágos díszítés a ruhán kissé ellensúlyozza mindezt.


10 stílustipp Amal Clooney-tól

Friss fotók készültek Amal Clooney-ról!