Galéria
Forrás:

Turbózd fel a sminkkészletedet barackszínű termékekkel, különös tekintettel a pirosítóra, hiszen ez a szín elképesztően üde és fiatalos külsőt kölcsönöz. Bónusz tipp: a pirosító lehetőleg folyékony, krémes állagú legyen, ne pedig por, így fokozhatod a ragyogást!


Forrás:

Az öregedés jelei legelőször talán a szemek alatt jelennek meg, vagy ott válnak feltűnővé, hiszen egy fáradtnak tűnő arc azonnal idősebbnek tűnik, mint egy friss tekintet. Pont ezért különösen figyelj a szem alatti karikákra, amit egy világosabb korrektorral hihetetlenül egyszerűen elfedhetsz. Arra azért figyelj, hogy ne használj túl sokat, az ugyanis pont az ellenkezőjét éred el.


Forrás:

Bár a sok púder képes elfedni mindent IS, ami nagyon szimpatikus is tud lenni, ám hosszútávon a rosszabbnál is rosszabb ötlet túltolni, ugyanis a por alapú termékek alapvetően fokozzák a ráncok kialakulását is, ráadásul nem hagyják levegőzni a bőrt.


Forrás:

Ha teheted, válassz folyékony textúrájú highlightert, ahhoz pedig, hogy akár 10 évet is fiatalodj pár pillanat alatt, elég csak egy kis mennyiséget tenned a következő helyekre a termékből:

- Szemzug

- Orrnyereg

- Arccsont fölé

- Ajak legteteje


Forrás:

A kontúros, éles és erős szemöldök már önmagában is öregít, ha viszont inkább a természetesebb, felfelé fésült változatra szavazol, akkor tuti, hogy éveket is letagadhatsz majd. A por alapú termékeket ebben az esetben is érdemes elkerülni, a géles, folyékony állagú darabok ugyanis sokkal naturálisabb hatást keltenek.


Forrás:

A sötét és matt rúzsoktól az ajkak vékonyabbnak (értsd: idősebbnek) fognak tűnni, mint amilyenek valójában, ezért az üdébb hatású barackos, korallos, nude szájfények azok, amelyek tuti választások, ha egy gyors fiatalításra vágysz!


6 zseniális sminkes trükk, amitől 10 évet is fiatalodhatsz

Ki gondolná, hogy egy ilyen apró sminktrükkel ennyit lehet csalni, nem?