Galéria
Forrás: 1983-ban Keanu Reeves, egy Coca-Cola reklámban.
Forrás: A Golden Globe- és Emmy-díjas Stanley Tucci nevéhez ma már nagyon sok jó filmet köthetünk. A '80-as évek közepén viszont még ő is aktívan próbálkozott bekerülni a nagyok közé, és pár lépésre a filmes sikerei előtt, még egy Levi's 501 reklámban is szerepelt.
Forrás: Salma Hayek 1988-ban, a Burger Boy mexikói reklámjában. A színésznő pont ekkoriban kezdett el szerepelni egy mexikói sorozatban.
Forrás: Szintúgy 1988-at írunk és a fiatal Brad Pitt éppen ezerrel Pringles lázban ég, ekkoriban tűnt fel a Dallasban is.
Forrás: 1989-et írunk és Leonardo DiCaprio egy Fred Meyer ruhareklámban próbálja meg meghódítani egy lány szívét.
Forrás: 1989-ben Ben Affleck egy Burger King reklámban tűnt fel, pár kisebb sorozat- és tévéfilmmel a háta mögött szerepelt.
Forrás: A 22 éves Mark Ruffalo 1989-ben pár kisebb szereppel a háta mögött már próbált befutni Hollywoodban, és ekkor kapta meg ezt a munkát a Clearasil reklámjában.
Forrás: A Spinédzserek imádott színésze, Paul Rudd 1992-ben debütált filmes szerepben, de előtt már 1991-ben feltűnt egy Nintendo reklámban.
Forrás: Joseph Gordon-Levitt 1991-ben egy Kellogg's reklámban cukiskodott.
Forrás: A 12 éves Britney Spears, 1993-ban már a Mickey Mouse Club tagja volt, amikor szerepet kapott ebben a Maull's Barbecue szósz reklámban.
Forrás: A 13 éves Mila Kunist, 1996-ban ejtette rabul a Lisa Frank.
Forrás: Kristen Stewart pedig 1999-ben, 9 évesen játssza el azt, hogy lekéste a sulibuszt, egy Porsche reklám kedvéért.

Régi reklámfilmek, amiben ismert emberek szerepeltek

Ki hinné, hogy már 20 éves a Neveletlen hercegnő, amelynek ikonikus főszerepét Anne Hathaway játszotta?!