Galéria
Forrás:

Julia Roberts 1987-ben ismerkedett össze Liam Neesonnel, az akciófilmek sztárjával, amikor a Gördülő kavicsok című filmjüket forgatták. Bár a színésznő ekkoriban még csak 19 éves volt, Liam pedig már 35 is elmúlt, a kapcsolatuk elég komolynak ígérkezett. Két hete ismerték csak egymást, amikor fogták magukat és összeköltöztek, Julia Roberts pedig mai napig élete első komoly párjaként emlékszik vissza rá. Körülbelül 2 évet töltöttek együtt, majd utána szakítottak. 


Forrás: Nem sokkal azután, hogy Julia Roberts és Liam Neeson szakítottak, a színésznő az Acélmagnóliák forgatásán ismerkedett meg következő partnerével. Ő volt Dylan McDermott, aki a férjét alakította a filmben, és a kémia olyan erős volt, hogy a valóságban sem bírtak ellenállni a vonzalomnak. Összeköltöztek, eljegyezték egymást, és majdnem egybe is keltek, de Julia Roberts végül 2 év együttjárás után lefújta a lagzit, és szakítottak.
Forrás: Ezután a színésznő ismét adott esélyt a forgatási szerelemnek, ugyanis nem sokkal a szakítás után megismerte Kiefer Sutherlandet. Úgy tűnik, Julia Roberts jól értett ahhoz, hogyan dobogtassa meg a férfiak szívét, mert a színész azonnal beleszeretett. Kapcsolatuk komoly volt, azonban a bizalom erősen megrendült, amikor felröppentek pletykák, miszerint Kiefer Sutherland kibérelt egy hotelszobát 24 órára egy táncosnővel. A férfi tagadta, majd egy héttel később eljegyezte Julia Robertset, aki igent mondott. Az esküvő napján viszont minden megváltozott. A színésznő rájött, hogy nem szeretne hozzámenni a férfihez, ezért a ceremónia napján szakított vele, és legjobb barátjával, Jason Patrickel megszökött.
Forrás: Ezek után Julia Roberts egy darabig Jason Patrickel randizgatott, együtt utazgattak, de a kapcsolatuk nem tartott sokáig. Alig egy év után szakítottak, de azóta is közeli a kapcsolatuk.
Forrás: Bár mindketten játszottak A játékos című filmben, Julia Roberts elárulta, hogy Lyle Lovettet közös barátaikon keresztül ismerte meg, és már korábban imádta az énekes dalait. Valamikor 1993 körül kezdtek el randizgatni, és nagyon gyorsan eljutottak az esküvőig: alig egy hónap együttjárás után már házasok is voltak. Szűk körben, titokban mondták ki az igent, és alig 72 óra alatt szervezték le a nagy napot. A szakításuk viszont eléggé felkavarta az állóvizet. A gondok akkor kezdődtek, amikor felröppentek hírek arról, miszerint Lyle megcsalta feleségét, majd később rajtakapták a színésznőt Ethan Hawke-kal táncolni, amire ő csak annyit mondott, hogy "ez bűn lenne?" Nem sokat segített a helyzeten, hogy egyre ritkábban találkoztak férjével, és mindketten megtartották saját otthonukat, ahová külön is hazatérhettek. Végül 2 év után, 1995 tavaszán jelentették be, hogy válnak.
Forrás: Nem csak a Jóbarátokban randizgatott Julia Roberts és Matthew Perry! 1995 és 1996 között egy párt is alkottak, bár a kapcsolatukról nem sokat beszéltek, és nem is tartott túl sokáig. Matthew-t állítólag nagyon zavarta, hogy Julia elég rendetlen típus, míg a színésznő nem tudott dűlőre jutni Matt drogproblémáit illetően.
Forrás: Miután szakítottak, Julia Roberts egy időre szüneteltette a randizgatást, és talán épp ez hozta meg a szerencséjét. 1998-ban ismerte meg Benjamin Brattet, akivel őrülten egymásba szerettek, és nagyon boldogok voltak. Közel négy évig tartott kapcsolatuk, ami végül azért ért véget, mert Benjamin családot szeretett volna, Julia viszont még nem állt készen erre. Arról nem is beszélve, hogy A mexikói című film forgatásán megismerkedett egy operatőrrel, aki gyorsan felkeltette az érdeklődését, és akivel titkos románcba keveredett... Ez elég csúnya szakításhoz vezetett Brattel.
Forrás: Ez a férfi volt Danny Moder, a férfi, akivel már több mint 20 éve alkotnak egy párt. De a kapcsolatuk elég problémásan kezdődött, tekintve, hogy Danny akkoriban házas volt. Nem csoda, hogy az egész világ ledöbbent, amikor Hollywood legnépszerűbb színésznőjéből szerető lett, és ez a karrierjét is fenyegetni kezdte. Danny Moder exneje azonnal beadta a válási keresetet, Julia Roberts pedig még fizetett is neki 100 ezer dollárt, hogy meggyorsítsa a folyamatokat.

Viszont Julia és szerelme komolyan gondolták kapcsolatukat. 2002-ben oltár elé vonultak, rögtön azután, hogy a válásra sor került, azóta pedig három gyermekük is született.

Julia Roberts szívét csak ez a 8 férfi tudta elrabolni

Nincs szükség mindig étteremre, estélyi ruhára és luxusprogramokra!