Galéria
Forrás: Míg egyes szövetek eredendően fiatalos hangulatot hoznak magukkal, addig a tweed ennek épp az ellenkezője.
Forrás: Szomorú, de igaz. Bár ideális rétegdarabnak tűnik, és remekül el lehet bújni benne, sajnos hozzák a granny hangulatot is. Jobb választás helyette egy menő blézer.
Forrás: Szeretnél tönkretenni egy tökéletes szettet? Viseljen hozzá kényelmes szandált vagy papucsot. Igen, mi is imádjuk őket, de sajnos rengeteg szebb, ám kényelmetlenebb fazon létezik rajtuk kívül a világon.
Forrás: A 80-as és 90-es évek nagy kedvence néhány éve robbant be újra a trendek közé, és a fiatalok egyből rákattantak. Bizonyos kor felett azonban nem ajánljuk, mert nem úgy fogsz benne festeni, mint aki éli a retrót, hanem pont úgy, mint aki már 40 éve is ezt hordta.
Forrás: Az olyan mély, és testes árnyalatok, mint a burgundi és a smarag csodásak, ám fiatalosnak még senki sem festett bennük!
Forrás: A virágos ruhákat imádjuk, ám ezzel a mintával nem árt óvatosnak lenni. Ha színeiben és formájában egy régi tapétára emlékeztet, amit a nagyinál láttál, akkor te sem fogsz túl frissnek és fiatalosnak festeni benne.
Forrás: Persze sokaknak szüksége van rá, na de manapság már nem csak a szemüvegesek hordanak szemüveget. Hogy okosabbnak fogsz-e látszani egy szemüvegben? Igen! És öregebbnek? IGEN!
Forrás: Még mindig hordod a 15 évvel ezelőtti logós táskád? Került akármennyibe is, ez a trend már bőven egy évtizeddel ezelőtt futott, szóval ideje váltani, ha nem akarod, hogy csak a táskád éveket adjon a korodhoz.

8 ruhadarab, ami minden nőt évekkel öregít

Vajon te gardróbodban is ott lapulnak ezek?