Galéria
Forrás: Az AnnaSoul is bemutatkozott már Veszprémben és örömmel írjuk, hogy csodás, egészséges termékeit a Westend Tetőkertre is elhozza bemutatni. Termékei gyártása során figyel arra, hogy természetes összetevőket használjon, hozzájárulva ezzel nemcsak szépséged, de egészséged megőrzéséhez is. Ott lesz a tusoló bon-bon is, ami kíméletesen tisztítja a bőrt, magába szívja a szennyeződéseket, javítja a bőr tónusát és ásványi anyagokat, sót juttat a bőrbe. De ha éppen egy új, natúr testradírt, hajbalzsamot vagy krémparfümöt keresel, azt is megtalálod AnnaSoulnál.
Forrás: Rédai Dániel tervezi a Noname store utcai ruházat grafikáit, arculatát. Minden pulcsit, pólót, gymbag és totebaget nagy szeretettel festenek és szitáznak egyenként, illetve minden termék alapanyaga organikus pamut, lenvászon anyagból készül.Látogassátok meg asztalukat #Vegyélhazait Piknikünkön!
Forrás: Egészséges édesség? Ugye jól hangzik?  A Buba Ball 100%-ban természetes, mindenmentes vegán édességet készít hozzáadott cukor nélkül. A Buba Ball egyszerre képviseli az egészségtudatosságot, a minőséget és a természetességet. Valljuk be, a legtöbbünk szeret nassolni és milyen jó hír, hogy ezt most már egészséges termékekkel tehetjük meg. Gyertek és kóstoljatok egészséges nasit a #Vegyélhazait Pikniken és döntsétek el, hogy az epres, málnás vagy kakaós datolyagolyó a legfinomabb.
Forrás:

Nyakkendőből, antik gombból vagy törött kagylóhéjból ékszer? Igen! A DeLine jewelry kínálatában ilyen kiegészítőkkel is találkozhatunk az ékszereken. Ahogy a tervező, Erzsi fogalmazott, lázadó ékszerek utánozhatatlan nőknek. Nemes alapanyagok és újrahasznos hozzávalók ütős kombinációja. Ha szeretnétek személyesen is megcsodálni a citrusok és a lepke vagy a citrusok és a kagylók stílusos, egyedi kombinációját akár fülbevalón, akár nyakláncon, akkor látogassatok ki a #Vegyélhazait Piknikre!


Forrás: Ha szereted a chilit, akkor azért, ha még nem annyira kedvelted meg, akkor pedig azért érdemes kilátogatni a #Vegyélhazait Piknikre, ahol számos chlikrémet, szószt, őrleményt tudsz kóstolni Tibchili pultjánál. 100% magyar családi vállalkozásként készítenek termelői chili készítményeket. Fontos számukra a környezetünk, és az egészséges életmód, ezért integrált növénytermesztést folytatnak. Már csak az a kérdés, hogy ki meri bevállalni az üvegbe zárt pokolként jellemzett szószokat a helyszínen?
Forrás: Egy stílusos, egyedi díszpárna nemcsak a kanapét, hanem akár az egész nappalit fel tudja dobni, egyedi hangulatot tud teremteni. A Szinta Design olyan díszpárnákat készít, melyeket az általa tervezett, újragondolt ősmagyar motívumokkal díszít. A párnahuzatok puha mikrobársonyból készülnek és szitanyomással vagy digitális nyomtatással kerülnek rá a minták. Ezzel válnak igazán egyedivé és teszik színesebbé, izgalmasabbá az egész teret.
Forrás: Egy csillogó kiegészítőt keresel az új nyári ruhádhoz? Akkor kukkants be a Niriana asztalához a #Vegyélhazait Pikniken és nézd meg hogyan ötvözi a csillogó kristályokat az aranyozott rézzel. Minden egyes Niriana ékszerben a természetes nyers kövek és kristályok tükrözik egyedi szépséged. Már csak azt kell eldönteni, hogy vajon a nyers amazonit, holdkő és apatit hármasa vagy a nyers ametiszt és a rubin párosa lesz a tökéletes csillogó kiegészítő.
Forrás: A Varrha Jó nem fogy ki az ötletekből, hogyan lehetne feldobni a zero waste és egyéb varrott termékek megjelenését! Varrományait örömmel készíti szabadidejében, így van ereje a tökéletességre, egyedi kérések teljesítésére. PUL anyaggal bélelt tasakjait használhatod úgy, ahogy Te szeretnéd. Pékárunak, szendvicsnek vagy a vizes fürdőruhának is jó helye lehet benne. A könyvvédő tokok, szütyők pedig vidám mintákkal védik meg a borítókat. A Westend Tetőkerten személyesen is megcsodálhatod őket.

Kiállító márkák a #Vegyélhazait Pikniken, akiket mindenképp érdemes megismerned

Izgalmas magyar termékek, kreatív alkotók, jó hangulat, remek helyszín, finom falatok, szórakoztató programok akár az egész családnak is - ugye nem is kell tovább sorolnunk? Ott találkozunk!