Galéria
Forrás: Ha ezek hangsúlyozása a cél, akkor a legkézenfekvőbb megoldások az elmúlt évek darabjai után szabadon a pánt nélküli, vagy a nyakban kötős felsők lehetnek, viszont ha idén tényleg valami új trendre vágynál, akkor próbáld ki a félvállas ötleteket is. Ezek a szabások mind segítenek abban, hogy a figyelem a felsőtestedre összpontosuljon.
Forrás: Az övekkel ellátott fürdőruhák is nagyon jól kiemelik a derekadat, de ha már itt egy újabb szezon ennyi szemrevaló választékkal, akkor kalandozz most el egy kicsit a magasított bugyik felé, és ha már ott jársz, akkor semmiképpen se hagyd ki a legérdekesebb megoldásokat se, hiszen ezek szintúgy mindegyik testalkaton működhetnek.
Forrás: A '80-as évek stílusában készült, magasabb vágású darabok, legyen szó bikiniről, vagy egyrészes fürdőruháról, optikailag nyújtják a természetes lábvonalat. Miért nyomnád össze magad, ha egy ilyen kis trükkel könnyen segíthetsz azon, hogy az általad leginkább szereted testrészedé legyen a főszerep?! És ha már itt tartunk, a fekete idén is egy top trend lesz, így nyugodt szívvel szemezgess ezen ötletek közt is.
Forrás: Az egyik legegyszerűbb megoldás ez esetben a háromszög melltartó, vagy minden olyan darab, amiben alul végigfutó merevítő van, de esetleg a csésze formájú felsőknek is adhatsz egy esélyt. Ezek a kreációk mind-mind segítenek abban, hogy magabiztosan sétálhass a vízparton, abban a biztos hittben, hogy minden a "helyén marad". És ha már egy trendet is kéne ajánlanunk, akkor mi a retró, múltidéző mintákat mondanánk most neked, amik annyira sokféle változatban kerültek a piacra 2021-ben, hogy biztosan nem okoz majd gondot megtalálni a legtökéletesebbet.

Találj rá a legtökéletesebb darabra: Így válassz fürdőruhát alkatod szerint

Palvin Barbi fürdőruhás képeire egy szó van: bomba!