Galéria
Forrás: Shia 2015-ben, a Tribeca Filmfesztiválon jelent meg ezzel a hajjal, és bár még hetekig élvezte ezt a kimondottan különc stílust, végül sose árulta el, hogy mi vezetett oda, hogy ilyen hajat válasszon. Azaz vágasson.
Forrás: Nekünk is rémlik valami arról, hogy 2003 környékén ez tényleg divat volt, de mai szemmel nézve már egészen meglepő a színésznőt ilyen hajkoronával látni!
Forrás: A férfi hajak influenszereként is aposztrofálható egykori focista frizuráit férfiak millió másolják évek óta, és ennyi jó mellett elfér néha egy rossz is... Úgy tűnik, a nagy átlag nem nagyon preferálj azt, ha kedvence az eddig megszokottól kicsit merészebbre veszi a formát.
Forrás: Az Euforia sztárja 2015-ben gondolta úgy, hogy kipróbálja a raszta hajat, és ezekről a régi szép időkről 2017-ben meg is osztott egy képet. Az egyik rajongója egyenesen "pacsuli és fűszagúnak" aposztrofálta a sztár haját, aki ezt nem bírta szó nélkül hagyni: "Azt mondani egy 18 éves fiatal nőnek, akinek rasztája van, hogy pacsuli és gyom szagot áraszt, nemcsak hatalmas sztereotípia, de felháborítóan sértő is" - zárta rövidre a témát Zendaya!
Forrás: Nemcsak Zendaya rasztáit húzta le a közízlés, hanem a tinisztárként ismertté vált Justin Bieberét is. Ő 2021 áprilisában debütált az új frizurájával, amit annyira utált mindenki, hogy körülbelül 1 hónappal később már totál rövid hajjal mutatkozott.
Forrás: Bár a sztori szomorú, de igaz! Az énekesnő 2007-es összeomlásakor borotválta le a haját, és bár az internet nem felejt, sokan még mindig "Britney- frizuraként" emlegetik ezt az emlékezetes változást, amit egyébként teljesen érthető okokból még a legnagyobb fanatikusok se szerettek.
Forrás: A rapper egyik hajváltoztatásait nehezen tolerálta az internet, így se a szőke, se a színes verzió nem ment át a rostán!
Forrás: Nem mintha volt neje fonataiért annyira rajongtak volna 2013-ban... Sőt, a kép mellé írt kommentje miatt sokan támadták is a sztárt. "Bo Derek-fonat", ezt írta Kim a poszt mellé, majd később egy interjúban elmondta, tudja jól, hogy eredetileg Fulani-fonatnak hívják ezt a technikát, és nagyon tiszteli is ennek a Nyugat-Afrikába élő népcsoportnak a kultúráját. Mondjuk kommentjét azóta se változtatta meg...
Forrás: A popzene egyik legnagyobb kaméleonját már számtalan hajszínnel megcsodálhattuk, ám megannyi stílus közül esetében is a raszta verte ki a biztosítékot!

10 sztár, akiknek új frizuráját egyszerűen utálták a rajongók

Rövid, vörös pixie-vel hódít, elsőre meg sem mondtuk volna, hogy ő az.