Galéria
Forrás: My Little Melbourne 

A kávézó, ahol nemcsak a gazdikat, de a kutyusokat is nagy szeretettel várják. Nem mellesleg fergetegesen isteni a kávéjuk! Garantáltan megéri ellátogatni!
Forrás: Fruccola Éttermek

Az egészséges ételek kedvelőire is gondoltunk! Nem kell messzire menned és órákig keresned a tökéletes helyet, ahol jót ehetsz és a kutyusodat is viheted magaddal. A Fruccola éttermekkel nem lőhetsz mellé!
Forrás: Menza Étterem

Egy kellemes hangulatú éttermet keresel, ahol nyugalomban elfogyaszthatod a kedvenc ételedet? A Menza Étterem a gazdik mellett a kis kedvenceket is várja.
Forrás: Akvárium Klub

A főváros egyik kedvenc nyílt bárjára gondolva sokaknak a buli jut eszébe egyből. Holott napközben isteni koktélokkal, limonádékkal várják azokat is, akik egy laza délutánra vágynak. Még nagyobb lesz az öröm, ha a négylábú kis kedvencedet is magaddal viszed!
Forrás: 360 Bar

Élvezd a péntek estét a kutyusoddal! Térj be Budapest egyik legmenőbb rooftop bárjába, ahol a kis kedvenced is jól érezheti magát.
Forrás: Szimpla Kert

A Szimpla Kert kapui előtted és a kis kedvenced előtt is nyitva áll. Te és ő is imádni fogjátok a hangulatot, a jó kedvet és a finom italokat. 

Kutyabarát helyek Budapesten, ahová nyugodtan beülhettek egy baráti találkára

Hoztunk pát tippet, hogy neked ne kelljen mással foglalkoznod csak a pihenéssel!