Galéria
Forrás:

Gondoltad volna, hogy egy maxiruhát nadrággal együtt is lehet viselni? Pedig így van! Sőt, nagyon menő és laza összhatást kelt, ha egy földig érő ruha alá farmert húzol.


Forrás:

Sofia Vergara pontosan tudja, hogy egy kimono minden szettet izgalmasabbá varázsol. Persze ezt a trükköt ne 40 fokban vesd be, hanem amikor kicsit lehűl kint a levegő. Az egyszerű szettek megmentője lehet egy színes, mintás darab.


Forrás:

Pheobe Buffay a ruha alá vett póló nagykövete volt a 90-es években, ez a trend pedig az utóbbi években új erőre kapott. Teljesen más összhatást érhetsz el, ha egy pántos szaténruha alatt egy laza pólót is viselsz. Így a barátnőd esküvőjére vett ruhádat akár az irodában is tudod hasznosítani.


Forrás:

Ha már rétegzésnél tartunk: idén nemcsak a mellények, de a fűzős felsők is divatosnak számítanak. Ha kicsit lehűlt a levegő vagy csak simán nem szeretnéd önmagában viselni őket, akkor vegyél alájuk egy nyári ruhát. A hatás nem marad el!


Forrás:

Az aszimmetrikus megoldások mindig visznek egy kis csavart az outfitbe, ezért érdemes néhány ilyen darabot is beszerezned.


Forrás:

A pöttyös pöttyössel igazán jól mutat, amit bizonyít ez a fotó is. Ne félj a mintáktól, ezek adják meg a ruhatárad sava-borsát.


Forrás:

Nemcsak a mintáktól, de a színektől sincs félnivalód. Nyugodtan párosítsd a kedvenc színeidet egy szettben, ehhez segítségedre lesz a neten is megtalálható színkör, ami megmutatja, melyek az ellentétes árnyalatok, vagyis milyen színeket érdemes kombinálni egy outfiten belül.


Forrás:

A nyári szettedet könnyen feldobhatod egy nagyon különleges kiegészítővel is: például egy gyöngyös táskával vagy hullámcsattal.


Forrás:

Akkor is magadra vonzod majd a tekinteteket, ha olyan felsőt választasz, amin maxi méretű fodrok találhatók.


9 trükk, amivel feldobhatod a nyári ruhatárad

Csak egy csomó és más semmi!