Galéria
Forrás:

Kate sosem volt az a színésznő, aki képes lett volna sanyargatni magát a hollywoodi elvárások miatt. Hol felszedett egy kicsit, hol leadott pár kilót, mikor pedig anyává vált, teste változásait akkor is pozitívan élte meg, pedig saját elmondása szerint a mellei nagyon megváltoztak, és hasán is ott maradtak a várandóság nyomai: "Jól vagyok... Nem úgy nézek a tükörbe mondjuk, hogy »Wow, de jól nézek ki!«, persze, hogy nem. Senki sem tökéletes. Nem hiszek a tökéletességben. De hiszek abban, hogy ez vagyok én, és nem vagyok hibátlan! Büszke vagyok erre".


Forrás: Nem sokkal azután, hogy megszületett kisfia, Anne közzétett egy posztot az Instáján, amin egy farmernadrágból csinált shortot, és a következő kommentet fűzte hozzá: "Nincs semmi szégyellnivaló a terhesség alatti hízásban (meg úgy egyébként bármikor). Nincs abban semmi ciki, ha hosszabb időbe telik valakinek megszabadulni a súlyfeleslegtől (ha egyáltalán fogyni szeretne). Nincs abban semmi szégyellnivaló, hogy összeomlasz, és elkészített a saját rövidnacidat, mert a tavaly nyári rövidnadrág túl szűk az idei nyári combjaidhoz. A test változik. A test növekszik. A test kisebb lesz. Ezt szeretni kell."
Forrás: Íme az ominózus farmeros fotó!
Forrás: A 31 éves színésznő ragaszkodik ahhoz az elképzeléshez, hogy nincs tökéletes testalkat, és a női alak igenis folyamatos változásban van: "Idősebb koromra jobban elfogadtam a testem. Volt idő, amikor én is vágytam arra, hogy olyan legyek, akár egy modell, de mára tudom, hogy tehetek bármit, sosem fordulhatok szembe a genetikámmal. A súlyom az XS-es és az M-es között ingadozik, de ettől vagyok valódi ember, nem pedig egy baba, akit tökéletessé alakítottak. És ami még fontosabb, az az, hogy ki vagyok, hiszen a szép alak, csak egy dolog".
Forrás:

Kate harmadik babája születése után egy pillanatig sem akarta elhitetni a világgal, hogy rögtön vissza is szerezte alakját. Sőt! Ugyanolyan büszkén és mosolyogva posztolt test változásairól, mint amikor tökéletes formában volt.


Forrás: Az egészséges életmód és sport viszont mindig is fontos szerepet töltött be az életében. Az edzéseket igazi énidőnek tekinti, így több mint két év alatt elképesztő formába hozta ismét magát.
Forrás:

Bár a Dr. Szösziben Elle Woods sokszor viselkedett felszínesen és túl sokat foglalkozott a külsőségekkel, az őt alakító színésznőről, Reese Witherspoonról ez távolról sem elmondható. A 45 éves színésznő az idő múlásával egyre nyíltabban meri hallatni a hangját, és ahelyett, hogy negyedik x-en túl is a 20 éves feltörekvő színésznőkkel versenyezne, inkább azzal foglalkozik, hogy nőies alakjából hogyan hozhatja ki a maximumot.


Forrás: Közelmúltbéli posztjában röviden ki is fejtette, hogy milyen tippjei vannak a bikiniszezonra.

Sztárok, akik pozitívan állnak testük változásaihoz

Az elmúlt években óriási hangsúlyt kapott az egészséges énkép, a testünk elfogadása és az, hogy szeressük magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Persze erre egyből rávághatnánk azt, hogy "könnyű ezt mondani", hisz a kiretusált fotók, a filterek és a plasztika fénykorában, nagyon nehéz nem kritikus szemmel nézni önmagunkra. Pedig a tökéletesség csak a pixelek világában létezik, pontosabb szerencsére ott is már egyre kevésbé!