Galéria
Forrás: Eva Longoria sokak szerint második válása után és harmadik házassága előtt élete legjobb formájában volt, ám csak kevesen tudják, hogy a színésznő mennyire megszenvedte ezt az időszakot. Eva ekkoriban szinte semmit nem evett, és rengeteg kávét ivott, valamint mentálisan is megjárta a maga útját.
Forrás: Aztán jött Jose Antonio Baston, akivel 2016-ban össze is házasodott a sztár, majd 2018-ban megszületett kisfiuk, Santiago. A pozitív változás pedig szemmel látható!
Forrás: Nicole Kidman 1990-ben ment hozzá Tom Cruise-hoz, akivel csaknem 10 évvel később elváltak egymástól. Ez akkor óriási csapást jelentett a színésznő számára, aki nehezen szedte össze magát. Nicole-nak számos kapcsolata is volt, többek között megvolt neki, Tobey Maguire, Robbie Williams, és Lenny Kravitz is, de családalapításon senkivel sem gondolkozott, majd lassan kiérdemelte magának a Hollywood jégkirálynője címet.
Forrás: Keith Urban aztán óriási változást hozott az életébe. A sokszor ridegnek tűnő Nicole lelazult. Olyannyira, hogy szerelmüket a mai napig olyan nyíltan vállalják a vörös szőnyegen, hogy abba néha még mi is belepirulunk.
Forrás: Vincent Cassel 14 évig volt a férje a világ egyik legszebb nőjének, Monica Belluccinak. Házasságuk azonban 2013-ban véget ért, és a színész elindult a lejtőn. Nem szerepelt filmekben és magát is elhanyagolta.
Forrás: Aztán Vincent megismerkedett Tina Kunakey modellel, aki újra életet lehelt belé, a sztár pedig megint jól akart kinézni. Eleinte az emberek nem hitték, hogy együtt maradnak, de 2 évvel az első randi után össze is házasodtak, majd megszületett kislányuk.
Forrás: Mielőtt találkozott a magyar felmenőkkel is büszkélkedő Jim Toth-al, Reese kétszer is volt férjnél. Jimmel a sztár egy bárban találkozott, ahol egy srác zaklatta, és Jim a segítségére sietett.
Forrás: 2010-ben kezdtek randevúzni, és egy évvel később összeházasodtak. Reese szerint Jim visszaadta a szerelemben való hitét. Férje minden nap megmutatja neki, hogy mi az igazi szeretet, a sztárral soha senki nem bánt így korábban.
Forrás: George Clooney első és második házassága között 21 év telt el. A sztár bukott házassága után nem igazán bírta kötöttségeket, sőt, egy alkalommal nyilvánosan kijelentette, hogy többé nem nősül meg és nem akar gyerekeket. Nem csoda, hogy Hollywood agglegényeként vált ismerté. És hogy közben boldog volt-e?
Forrás: Nem! És erre akkor derült fény, mikor Amal Alamuddin belépett az életébe. George és Amal kapcsolata viharsebességgel jutott el az esküvőig, aztán megszülettek ikreik, az pedig nem is kérdés, hogy ez egy percig sem volt a színész ellenére.

5 híresség, akit megszépített a szerelem

Chris Hemsworth és Elsa Pataky kapcsolata mindig olyan igazinak tűnik - egyik kedvenc párosunk most sem okozott csalódást!