Galéria
Forrás: Bella Hadid június végén gondolta úgy, hogy gyorsan össze is dob egy tökéletes őszi szettet.
Forrás: Emily Ratajkowskit szintúgy júniusban csípték el ebben a kötött darabban, ami kis engedménnyel, talán egy-egy hűvösebb nyári estébe belefér már most is, mi mégis inkább maradnánk a dzsekiknél, ha lehet.
Forrás: Kendall Jenner tök lazán kombinálta bele ezt a sokszor nehezen hasznosítható mellényt ebbe az egyszerű szettbe. A végeredményt elnézve pedig biztosra mondhatjuk, hogy ha eljön majd az ideje, ezt a stílustippet mi is kipróbáljuk majd.
Forrás: Kaia Gerbert mostanában annyira magával ragadta a Mamma Mia! láz, hogy szinte mindig trapéz nadrágban csípjük el. Az ötlet kiváló és hálásan köszönjük, ha eljön az ideje, biztos felkerül majd ez is a listánkra!
Forrás: Ashley Graham stílustippje nagyon jól működhet majd, ha a nyári szabadság után visszatérünk az irodába.
Forrás: Rihannat mostanság kimondottan sokszor látni őszi darabokban, így már nincs semmi meglepő abban, hogy júniusban Slick Woods is úgy gondolta, hogy ennél jobb esti szettet keresve se találhatna.
Forrás: Imaan Hammam összeállítása nemcsak a 2000-es évek összes trend-kritériumának felelhet meg, hanem a nyári időjárásnak is.
Forrás: A kötött darabok az idei nyár nagy slágerei, Hailey Bieber szettje pedig bőven belefér az idei nyárba, így már koppintatod is. Ősszel pedig elég, ha még hozzádobsz egy zoknit, és meg is vagy!
Forrás: Gigi Hadid inge akár egy short mellett is jól mutathat.
Forrás: Irina Shayk outfitje blézer nélkül már egy fokkal kényelmesebb lehet ebben a nagy melegben. A fűzőket egyébként már most is számításba veheted, hiszen rövidebb darabokkal párosítva is tökéletesek!

10 őszi trend, amit már most hordanak a sztárok

A nem lehet elég korán elkezdeni elve, idén egészen új formát öltött.